[]

jimdo nasıl çıkılıyor veya..

ben bu jimdo'yu yeni öğreniyorum. şimdi durumu da söyleyeyim:

- bir arkadaş rica etti site yapar mısın diye, yaparım tabi haftasonu geleyim dedim. baya basit bir site olacak zaten iş değil yani.

- sonra dedi ki biz alan adı falan aldık, jimdo'dan almışlar pro paket. senelik 120tl. ben de yeni öğrendim hazır tasarım hizmeti sunuyorlarmış. ama onlar özgün tasarım istiyor, haliyle benim sıfırdan php html kasmam lazım. yani bu jimdo'nun hiçbir şeyini kullanmamam lazım.

- kısaca, biz alan adı ve hosting'i alıp, jimdo'nun hiçbir şeyini kullanamayabiliyor muyuz? yani jimdo'da şuan hostingimiz var, domainimiz de oraya kayıtlı. ben kendim site ekleyemiyor muyum?

- eğer bunun ftp'sini falan kullanamıyorsak nasıl çıkıyoruz bu jimdo'dan direkt dns'leri başka hostinge mi yönlendireyim.

 
destek.jimdo.com

---Jimdo'da FTP kullanıcı bilgileri yoktur. Bu sayfada Jimdo'da FTP kullanıcı bilgilerine neden ihtiyacınız olmadığını ve Jimdo sitenizde içeriklerin nasıl saklandığını anlatıyoruz.---

yeni bir hosting alarak domain NS adresini değiştirerek bu işi halledebilirsiniz.
  • teknikekip  (21.08.14 11:47:48) 
evet tek çözüm o gözüküyor. ekstra 100tl masraf çıkmasın diye çabaladım da, özgün tasarımda başka yolu yokmuş belli ki.


  • kamera motor  (21.08.14 11:53:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.