[]

Stresten nasıl kurtulunur?

Düşündükçe sorunların düzelmiyeceğinin farkındayım ama kurtulamıyorum bu durumdan. Aklıma getire getire daha fazla büyütüyorum her şeyi. Ne önerirsiniz?




 
en çok stresli olduğum dönemde yabancı dizi izlemeye başlamıştım, insanın beynini uyuşturuyor resmen.


  • feel the blanks  (21.08.14 05:15:09) 
Duyuruyu takip edecegim..

Ben stresten kurtulamadim ama biraz beynimi uyusturmakta cok cok kotu uygulama degil. En azindan daha az zararli oldugu secenege donustuyse Antidepresan bazen mantikli cozum olabiliriyor.
  • ibomiu  (21.08.14 07:38:22) 
Acele etmeyerek. En büyük stres faktörlerinden biri acele etmek. Yavaş ama düzenli bir tempo ile çözüm için yapabileceklerini uygula. Sonuçlarını çok düşünmeden.


  • arnold schwarzeneger  (21.08.14 08:49:31) 
sorun zorlukla çözülecek gibi duruyorsa bile çabala. baktın imkansız kogötüne gitsin hacı.
ilgi ve konsantrasyonunu sana haz veren şeylere analize ederek durumu görmezden gelmeye veya üstesinden gelmeye çalış. düşün düşün poktur işin olmasın. baktın kısır döngülerin içindesin hemen başka bir yola sapmak her zaman için en iyisi bence.

  • seyduna6687  (21.08.14 08:50:11) 
Ot.


  • hkku  (21.08.14 09:00:57) 
egzersiz...


  • cliquot  (21.08.14 09:06:07) 
longboard çok rahatlatıyor beni. sahilde boydan boya gidip geliyorum.


  • r_u_h  (21.08.14 09:58:35) 
çözüm odaklı düşün ve kontrol edemeyeceğin şeyler için kendini yeme.


  • m7rv7  (21.08.14 10:38:49) 
bak! hayat boyunca stresten kurtuluş olmayacaktır yaşam böyle.fakat gamsız olarak birşeyleri umursamayarak bundan bir nebze uzaklaşabilirsin,veya sorunlar sanki senin başına gelmemiş gibi biraz uzaklaşmaya ertelemeye çalış.e nasıl olacak dersen hemen söyleyeyim..yaşadığın yer belki küçük ve asosyal bir yer olabilir ve ayrıca yaşını da belirtmemişsin o yüzden hobi edinmek gibi tavsiyelerde bulunmayacağım ha diyince hop olacak iş değil çünkü o..onun yerine her gün 4-5 bölüm yabancı dizi izleyecek izleyeceğin dizinin karakterinide kendine yakın rollerden seçeceksin aç mesela Orphan Black izle mümkün değil sıkılmayacaksın veya aç Fringe izle Arrow izle vs..


  • portali  (21.08.14 12:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.