[]

Isvicre 14 gün değer mi?

Şubat'ta 14 gün tatilim var, bu tatilde İsviçre'ye gideyim diyorum. Kuzenlerim de var, müsait olurlarsa İtalya, Fransa geçebiliriz. Sorum şu ki 14 günlüğüne gitmek mantıklı midir? Tabi bir kısmı da yolda geçecek. Yazın mi gitmeli? Gitmezsem de evde boş boş otururum kesin.




 
isviçrede bile 14 gün gayet güzel geçirilir. müzeler, görülecek yerler vs. şehir içindeki tourist info lardan harita alınıp gezilebilir. günübirlik gezmek için alacağın tren bileti ile konaklamanın fiyatlarını karşılaştırmak gerekebilir. ama bern, zürih, basel ... diye gezersin


  • sttc  (21.08.14 01:55:01 ~ 01:55:19) 
Değer bence.


  • ontheroad  (21.08.14 01:59:29) 
hiç gitmedim ama bana kışın daha tatlı olurmuş gibi geldi oralar, bir de 14 gün yolda geçecek vakti çıkarsan bile isviçre için uzun sanki


  • neseranni  (21.08.14 02:00:28) 
deger tabii degmez mi? hem zaten isvicre kisin ayri guzel oluyor, kuzenlerinize soyleyin birlikte kayak yapmaya gidin (her kayak merkezi jet sosyetenin gittigi pahali mekanlar olmuyor zaten), karda oynayin. sonrasinda muzeleri gezin. tek tek basel, zurih, cenevre, lozan'i gezin. zaten isvicre'de sehirler kucuk oldugu icin gezip gormeniz de kolay oluyor. bir de imkaniniz olursa italyan kantonuna da gecin mutlaka.


  • fraise  (21.08.14 02:03:11) 
isviçre'de yaşıyorum. 14 gün İsviçre için ideal bir süre kanımca. Örneğin Basel'e gelecekseniz Almanya Fransa ayağınız dibi. Genevre için aynı şekilde Fransa'ya kolayca ulaşabilirsiniz vs. Zaten tonla gezilecek yer var. Kışın geleceğiniz için ana şehirleri vs. görmekle beraber bir dağ evi kiralayıp 3-5 gün doğayla içiçe güzel vakit geçirebilirsiniz.

chaletlere bakabileceğiniz ve rez yaptırabileceğiniz bir websitesi:
chalet.myswitzerland.com

iyice araştırabilirseniz çok uygun fiyata çok güzel evler bulabilirsiniz. geçtiğimiz sezon kişi başı 20 chf'ye kalmıştık 4 arkadaş.
  • bi bok anlamadim  (21.08.14 02:08:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.