[]

Bu soru da arkadastan gelsin / niyet okumaca

Selam abiler, ablalar
Kiz arkadas ( normal arkadas ) sorusunu aktariyorum:

ilk tanisma, laf arasinda su konusma geciyor: cok guzel kizlardan hoslanmiyorum zaten. zeki olmasi onemli. digeriyle en fazla yatarsin bir sure sonra sikilirsin zaten..

Yeni tanistigi bir kizla bu muhabbeti acan birinin amaci nedir ? ( Illa amac gerekmiyor da Merak ettik her turlu fikre acigiz buyrun.)

 
Kıza yazıyor olsa ilk dakikadan güzel falan değilsin ama zekisin, zaten ben de oylesinden hoşlanirim gibi bir şey demezdi. Amaçsız bence.

Edit : Çok güzel kızlara yanasamayacak çirkin, kompleksli biriyse kedi ciğer durumu da olabilir.
  • Lim5  (21.08.14 01:48:39 ~ 02:22:30) 
aklınca şekil yapıyor, önemli olan zekadır deyip akıllı ve olgun adam imajı çizmeye çalışıyor. "çok güzel kızlardan hoşlanmıyorum" cümlesi başlı başına saçmalık. zeki olmayan kızlarla sadece yatılır diye düşünen adam maldır benim gözümde. kendisi de neye inandığının ya da ne düşündüğünün farkında değil herhalde, komple saçmalamış. amaç belli ama.


  • pescador  (21.08.14 01:51:00) 
Kiz guzel onu belirteyim. Adamin kendisine kabalik yapip yapmadigini anlayamadik. Diger gorusmede de insanlar cok guzel olmayacak ya o zaman sikinti oluyor tarzi konusmus.
Yaziyor mu sizce ?

  • ferdinand griffonn  (21.08.14 01:55:23) 
"Güzel değilsin ama nolur olmaz, yazayım" diye düşünmüş. Düşünce tarzından anladığım kadarıyla leş herifin teki.


  • cezzar dede  (21.08.14 01:56:47) 
(bkz: teoman şarkılarındaki deli sevişirim tavrı)

vatandaş kendini teoman sanmış bi anlık. çok mu güzel istemem kalsın(üstüne atlıyorlardı), diğerleriyle de deli sevişiyorum zaten. bir teoman havası, bir okan bayülgen ukalalığı. okur okumaz mal bu dedim, malın amacını sorgulamam.

ek:
anlatmak istediği şeyi anlıyorum da anlatış tarzı ve ilk tanışmada böyle bir muhabbete girmesi nahoş bence.
  • 8kobe8  (21.08.14 02:08:36 ~ 02:10:45) 
Kizi begenmemis ama bir yandan da zarfliyor diyonuz ? Sag olun, var olun.


  • ferdinand griffonn  (21.08.14 02:22:27) 
vay arkadaş yıl 2014 bu tip insanlar hala abuk laflarıyla eppek yiyor :)

kızı beğenmiş ama kendi bütçesine göre reverse psychology uygulamaya çalışmış. normal şartlarda kız bunu duyunca aa ben güzelim fakat demek ki zeki görünmüyom falan deyip kendini ispatlamaya çalışır diyene. erkek olsa da aynı davranır. 2. görüşmede de yemin yutulduğunu görüp dozu azaltmış, benim eyyorlamam böyle.
  • irbat  (21.08.14 02:40:15) 
öncelikle bu adam bu kıza yazmıyor. aklında öyle bişey yok. bu konuyu ise biraz açık sözlülük, biraz bilinçaltındaki savunma mekanizması açmış olabilir. olur da çirkin biriyle görürsen beni diyor, bu benim seçtiğim, arzuladığım dış görünüş olmayacak ama o kişi zeki biri olduğu için onunla olacağım diyip şimdiden karşısındakine bilgi veriyor. yani güzelleri de tavlarım ama aradığım bu değil demeye çalışıyor.


  • sttc  (21.08.14 02:45:45) 
Gencler kiz gs lisesi mezunu. Aptal degil yani. Sen salaksin ben zeki kizlarla olurum tarzi bir ezme mumkun degil bence. Adam seni begenmemis ama bi yoklamak istemis dedim. O da uzuldu ben boyle diyince. Adamin bu ukala tavrindan hoslanmis durumda ki gecenin ortasinda buraya yorum yapiyoz. Harbiden ne cakallar var amk!


  • ferdinand griffonn  (21.08.14 02:54:44) 
@Zetahead

Dostum boyleleri is yapiyor iste. Kiz ne kadar zeki de olsa hormonlar falan fistik derken gidip berkecana yaziyor. Adamin onu begenmedigine de kalibimi basarim hoslanan adam turlu iltifatlar eder, kirmamak icin 10 kere dusunur 1 soyler. Kendimden biliyorum ama anlatamadim.. Gercegi soyleyince de bana surat yapiyor.
  • ferdinand griffonn  (21.08.14 03:47:15) 
daha önce de yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam, siz bu kızla sevgili olsanıza olm.
gidip çakallara bırakıyorsun kızı:(

  • yalnux  (21.08.14 03:49:25) 
Standart kolpacı.


  • arnold schwarzeneger  (21.08.14 09:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.