[]

ruyada kendi ölümünü goren var mi?

Ben hic o anı veya sonrasini goremedim. Yani olmek uzere oldugum oldu, ama hep tam olmeden once uyaniyorum. Hic ölme anını ve öldükten sonrasini detayli goren var mi?




 
Of gördüm ben.
Ya unutmuştum, şimdi yine hatırlayınca fena oldum.

Ölme anımı gördüm ben, çok da detaylı gördüm. Yani o kadar detaylı gördüm ki herhalde ölürken de aynısı olacak. Çok gerçekçiydi. Aslında çok da güzeldi, yani korkunç değildi. Vuruluyordum böyle dağlık bir yerde.

Ama sonrasını görmedim. Sadece o anı ve öncesinde olanları gördüm.
  • buff  (21.08.14 01:34:47) 
bildiğim kadarıyla öldüğünü görmek imkansız gibi bir şeymiş. hatta öldüğünü gören kişi gerçekten ölebilirmiş diye bir şeyler söylemişti birileri. ne kadar bilimseldir bilmiyorum ama olabiletesi var. o anki heyecan adrenalinle falan kalp krizi geçirilebilir.


  • anil  (21.08.14 01:36:48) 
Yatakta kendimi olu bi sekilde yatarken gormuslugum var ama emin de degildim oldum mu yoksa uyuyom mu diye.

Genelde olmek uzereyken uyaniyorum.
  • rayde  (21.08.14 01:43:07) 
var var sıkıntı yapma ruya bılımcaltı demek herkes olurken olumu dusunup ruyasında gormeyen adam jayz ft pıtbull kafasında -18 bırıdır.


  • bluewhale  (21.08.14 01:43:23) 
Ben çok gördüm, görüyorum. İlk öldüğümde aa böyle mi oluyomuş ölünce falan demiştim rüyamda asdfghjk


  • lord of the cucumbers  (21.08.14 01:52:40) 
mevlidime gelip helva yerken gördüm, 2 tabak daha isteyince kendi cenazemden kovdular


  • achtundsiebzug  (21.08.14 02:10:37) 
2 yıl oldu göreli bunu.
boğaz köprüsüne asyadan girişte yol üzerinde bir market var, bi şeyler almak için arabayla duruyorum önünde, iniyorum. markete doğru yürürken, o sırada içerde bir soygun olmuş. kaçanlardan biri beni böbreğimden bıçaklıyor, yere düşüyorum, etrafı bulanık bi şekilde seyrediyorum bi süre sonra görüntü gidiyor sonra başka bi rüya başlıyor.

uyandığımda bıçaklandığım yerde acayip bi ağrıyla uyanmıştım. sonuç, aşırı bi şekilde büyük tuvaletim gelmiş hemen tuvalete koşmuştum.
  • zebragibi  (21.08.14 02:20:35 ~ 02:21:42) 
sen savaş sırasında vuruldum ve öldüm
komutan azarlamıştı öldüm diye :)
evet bildiğin vuruldum ve öldüm sonra kendimi dışarıdan görebiliyordum yatan bedenimi falan.
  • basond  (21.08.14 02:58:50 ~ 02:59:19) 
öldüm. böyle de garip bir giriş oldu. eve giren hırsız tarafından vurulmuştum. kafamda ölümü hep ölümden sonra yaşamla ilişkilendirdiğimden olsa gerek vurulup yere düştükten sonra bilincim açıktı, yani olanların farkındaydım ancak ne kadar uğraşırsam uğraşayım hiçbir şekilde hareket edemiyordum. bir süre sonra uyandım. kötü bir tecrübeydi.


  • acccra  (21.08.14 03:59:01) 
Bem bikac kere tam olecekken uyandım


  • dafuq  (21.08.14 08:13:04) 
Zetahead + 1
Tam ölüm anında uyanıyorum. Bir kere rüyamda, evde rehin alındığımı ve tek tek öldürdüklerini gördüm. Birileri öldü, en son sıra bana geldi. Tam bana ateş edildiğinde uyandım.

Bunun dışında da geçmişimde birçok oradan buradan düşme rüyaları gördüm. Çakılmadan önce hemen uyanıyordum. Bir kere çakıldım ve kalktım yürüdüm, sonra da o rüyayı hiç görmedim.
  • aychovsky  (21.08.14 08:57:30) 
ben çok gördüm.

uçak kazası, trafik kazası, yüksekten düşme. çok aksiyonlu ölümlerim oldu.

öldükten sonra hep kendimi uzaktan görüyorum, vay anasını ölmek böyle bir şeymiş diyorum ancak hiçbir zaman ötesine gitmiyor. ya uyanıyorum ya da rüya bitiyor.
  • bira sisesi kapagi  (21.08.14 09:01:13) 
Biryerden düşerken daha yere cakilmadan uyanirim. Yillardir biyle biryerden dusmeli ruya gormuyorum. Sadece birkere oldugumu gordum, onda da detay yoktu herteraf bombostu.


  • delifaruk  (21.08.14 09:08:56) 
bi kere okuduğum lisenin yanındaki kavşakta araba çarptı öldüm, cennete gittim , cennet menekşe sahili gibi bir yerdi sarı sarı otlar falan vardı sıkıcı bi yerdi bizim mahalleden nuran abla falan vardı bu ne biçim yer dedim , sonra biraz ilerledim , inşaat halinde bi alışveriş merkezinin önünde ankesörlü telefon vardı ailemi özlemiştim kuzenim de oradaydı şimdi yenisin telefonla görüşebilrsin ileride 15 günde bir de ziyarete gidebileceksin demişti. evi aramıştım işte kartı takıp. sonra uyandım


  • waterhardeningsteel  (21.08.14 09:29:01) 
Ben mezarlıkta kendi mezarımı okşuyor, toprağını suluyordum ama ruh gibi üstünde falan uçuyordum.


  • lal u ask  (21.08.14 10:39:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.