[]

Evde tekim tam 1 ay boyunca

bu aralar işsiz bir insanım da. yemek yapan yok, akşama kadar sohbet eden yok. ne yapsam ki ben? çok sıkıldım bugün. ilaç alıp bol bol uyusam mı:)




 
-sesin kötüyse bile tak kulaklığı en sevdiğin şarkılara son ses eşlik et.
-iç çamaşırlarla dolaş bu sıcakta, püfür püfür. :))

  • m e b  (21.08.14 00:54:45) 
Tuvaletin kapısı açıkken sıç! :)


  • architectural  (21.08.14 01:01:50) 
tuvalet kapısı açıkken sıçma fantezisi de iyiymiş.


  • yapma volkan  (21.08.14 01:02:58) 
Pepsi + pringles + pizza + playstation + pc + porno


  • faraton  (21.08.14 01:08:09) 
Fazla asılma halsiz düşersin.


  • ehti  (21.08.14 01:09:50) 
e kendin yemek yap? bir sürü tarif var deneyebileceğin abuk subuk (yemek yapmayı sevmiyorsan yapacak bir şey yok tabi) cafe fernando'da böyle güzel, ciks şeyler oluyor misal yemek yapmalık.

bilgisayar oyunları? kitap okumak? film-dizi-anime izlemek?

keşke bende olsa o vakit! :( gerçi seni de anlıyorum ben 6 ay işsiz kaldım ama "iş bulamama ve aileye yük olma" düşüncesi dışında beni rahatsız eden bir şey olmadı, hatta iş bulduğumda hafiften bir "ama yaaa..." demedim değil. hayır, çalışmayı sevmediğimden değil ya da üretmeyi. ben o arada misal ingilizce-almanca çalıştım, autocad çalıştım, bir sürü dizi, film, anime bitirdim, özel ders verdim, resim yaptım bol bol, bir sürü animeci, cosplayer, geek, nerd arkadaş edindim netten -bazıları ile hala görüşüyorum- ne bileyim, yemek yapardım, kedi beslerdim, kitap, çizgi roman (comics/manga) okurdum bol bol, yürüyüşe çıkardım müziğimi kulağıma takıp. tamam bu durum bir seneyi aşsa belki gerçekten de sıkılırdım, ama 1 ay bir şey değil yani. çok güzel vakit geçirebilirsin.

bence dışarı çık, yaşadığın şehri gez elinde az biraz paran da varsa -yani ben istanbul'dayım, şimdi vaktim olsa yanıma akbil ve azıcık para ile çıkar gezerim sokak sokak. ya da evde oturur resim yaparım misal -çok özledim de :( -

o vaktinden bana da biraz virseneee? :3
  • pasp  (21.08.14 01:15:29) 
Duyuru partisi yapalım. Söz elim boş gelmem.


  • ontheroad  (21.08.14 01:21:20) 
yukaridakilere ek olarak cuma aksamina arkadaslarini eve cagir? basit yemekler yap, yanina birkac icecek al. oturun evde, sohbet edin vakit gecirin. hem hazirlik asamasinda da zaman gecirecek bir seyler edinmis olursun.


  • fraise  (21.08.14 01:22:14) 
hapıshane, savas fılmlerı ızle(mumkunse gercek hıkayeler olsun) o ınsanların nasıl aylarca degıl yıllarca herseye dırendıklerını gor 1 ay cocuk oyuncagı gelır sana( kıtap daha ıyı olur)


  • bluewhale  (21.08.14 01:28:10) 
Ben de ayni durumdaydim, 2 haftada couchsurfing'den sayisiz insan aldim eve. Aksamdan aksama geliyorum ama en azindan bi degisiklik oldu. Deneyebilirsin.


  • letheavendangered  (21.08.14 01:32:19) 
valla ben 7 senedir evde oturuyorum. merak etme insan alışıyor :)


  • sta  (21.08.14 01:37:23) 
uykusuz + laptop + kitap + interneti olan bir mekan, hatta mekan pub tadında olursa hafta içi sakin zamanlar çok keyif veriyor. çakır kafa pcden komedi filmi açıp efil efil takılmak gibi.

5 yıldır yalnız yaşayan şahsımın çok bunalınca kaçış planını okudunuz.

@sta adam alışmasın alışırsa dönüşü zor olur :)
  • lynda.com  (21.08.14 04:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.