[]

otomatik ödemede olan faturayı farklı bir yerden ödemek

bankada otomatik ödemede olan bir faturayı başka bir yerden parayla ödedikten sonra otomatik ödemeden de ödenir mi? yani aynı fatura iki kez ödenir mi?

daha önce başına böyle bir şey gelen varsa veya denediyseniz cevaplarsanız sevinirim.


 
Tekrar ödenmez. Ama otomatik ödeme yüzünden aldığın indirim, hesap işletim ücreti almama gibi durumlardan yayarlanmanı durduruyorlar sanırım.


  • godless frog  (20.08.14 22:13:59) 
Tekrar ödenebilir. Daha önce başıma gelmişti. Sonra parayı geri almak için uğraşıyorsun.


  • hala mi ceren yahu  (20.08.14 22:23:48) 
Tekrar ödeyebilir, bazen fatura bulunamadı diyor bazen çat diye çekiyor.


  • Lim5  (20.08.14 23:07:54) 
ödenebilir, başıma geldi. bir sonraki faturadan düşüyorlar fazla ödenen tutarı.


  • inheritance  (21.08.14 09:25:26) 
Hangi kurumun faturası olduğuna bağlı. Mesela ASKI'nin gerizekalı sisteminde 10 kere bile ödeyebilirsin. Geri almak için de 1 ay uğraşırsın. Bazı kurumların sistemleri ise gayet prof. çalışıyor, sorun olmuyor.


  • osurdum  (21.08.14 09:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.