[]

Güneş yanığı

Bir kız arkadaşım Deniz'de sırtına güneş kremi sürmeyi unutuyor ve öğlen Güneş'inde kalınca sonuç olarak şu an arkama yaslanamıyorum diyo, kızarık ve ağrıyo diyo., 1. Derece yanık diyo. Tatil yöresinde eczanede de çırak varmış şu an, tecrübeli olan var mı ne kremi önerirsiniz?




 
(bkz: hametan) sürüyoruz biz ailece.


  • nickini vermek istemeyen uye  (20.08.14 20:47:13) 
Yakınlarda büyük migros varsa kesinlikle Piz Buin After Sun bulup alsın. (Biz bu sene eczanelere sorduk yoktu sadece migrosta bulduk)

www.ocado.com

Nivea falan almasın boş yere. İlacı bu. Bulamazsa direkt yanık kremi sürsün ve serinde yüzüstü yatsın. Geçmiş olsun, acısını bilirim.
  • buzbebek  (20.08.14 20:48:44) 
hametan ve anestolü karıştırıp buzlukta 15 dakika bekletiyoruz. sonra sürüyoruz.

fakat bu hanım kızımızın arkadaşıysak ve de erkeksek bunu yapmıyoruz. neden? çünkü bu kadınların kendi yapabilecekleri şeyleri erkeklere yaptırmaları hastalığını bitireceğiz.
  • biseybuldum  (20.08.14 20:49:27 ~ 20:49:37) 
silverdin.


  • harekatamiri  (20.08.14 20:53:10) 
bepanten


  • air  (20.08.14 21:01:08) 
Silverdin anestol gibi kremlerle karıştırılınca (ya da bazen tek başına da) ciltte nokta nokta kahverengi lekeler bırakabiliyor. Arkadaşınız bu konuda hassassa başka alternatifler bakın derim.


  • yenideneyim  (20.08.14 21:21:31) 
bepanten olabilir..

ama hiç bi şey o ağrıyı geçiremez, bikaç hafta çekmiştim ben..

çok ciddiyse bi sağlık ocağına gitsin
  • defnex  (20.08.14 21:41:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.