[]

msn de kim engellemiş dalgası

böyle siteler vardı bi ara kimin engellediğini falan göstermek için şifre istiyordu. gerçekten çalışıyor muydu bu dalga? yani tamam çalıyorsa yine çalsın şifreyi de, cidden doğru bi sonuç veriyo muydu? ha bi de neydi adı tabi..




 
hayır dogru sonuc vermiyo kimin engelledigini ogrenme şansın yok. Sadece kimin sildiğini öğrenebilirsin.


  • rurouni  (05.07.09 21:57:00) 
MSN Messenger'da seni kim silmiş/listesine eklememiş görebiliyorsun, o siteler bu işi görüyor ama gerek yok: messengerda da var bu özellik, görebiliyorsun bunu. Ama engelleyeip engellemediğini görmek mümkün değil gibi. Anca durumunu görürsün online/busy/away gibi, ama bu da araçlar > seçenekler > gizlilik > yalnızca izinli listemdeki kişiler durumumu görebilir demedinse olur. Ama çooook zor engellendiğini anlamak. Silinip silinmediğini öğrenmesi kolay ama, o bakımdan işe yarıyor o bahsettiğin siteler kesin. Güvenli de. Son olarak: www.blockstatus.com.


  • peki  (05.07.09 21:58:08 ~ 21:58:22) 
o sitelerin çoğu virüs yuvasıydı.


  • türk kelekom  (05.07.09 22:01:51) 
(git: 81046)

ben burdaki @dnk3r nin söylediğini uyguladım işe yarıyor gerçekten.
  • alan shearer  (05.07.09 22:11:30 ~ 22:34:39) 
@alan shearer
Onu ben de denedim ama o da çalışmıyor. Tamamen tesadüf yani. Beni engelleme imkanı olmayan - nasıl yapıldığını bilmeyen annemde çıkmadı "not gönder". O daha çok profil sayfasıyla ilgili ya da kişisel ileti adına bişi yapmamış insanlarda öyle oluyor.

  • luin 41  (06.07.09 10:24:21) 
@luin 41
ben deneme amaçlı bana ait olan 2 adresimi kullandım ve birinde diğer adresimi silip engelledim. daha sonra diğerinde kontrol ettiğimde "not gönder" kısmı çıkmadı. engellemeyi kaldırıp tekrar denediğimde bu sefer çıktı. hatta emin olmak için birkaç kez denedim ve her seferinde doğru sonuç verdi.

  • alan shearer  (06.07.09 13:12:52) 
@alan shearer: sildiğiniz için çıkmıyor olabilir not gönder kısmı.

o siteler de hiç bi işe yaramıyor bildiğim kaddarıyla.
  • denizin kulleri  (06.07.09 19:34:04) 
benim denemelerime göre not gönder olayı tamamen silip silmemekle alakalı, engellemekle değil.. bir şey daha sorayım peki, profili açtığımda yenilikler kısmında iletinin değiştiğini, yenilendiğini görüyorum ama msn listesine yansımamış bu değişiklik, bu engellediği anlamına gelir mi?


  • toxxicfox  (07.07.09 01:37:18) 
@toxxicfox

hayır gelmez. O kişiyle aynı anda online olmazsanız yaptıgı değişiklikler yansımaz mesenger a. Ve bildigim kadarı ile mesengerdan engellerse msn profiline de bakamıyorsunuz.
  • rurouni  (07.07.09 02:17:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.