[]

Note 2 Ekran Değişimi ve Süresi

Bugün bir bisikletlinin bana çarpması sonucu elimdeki telefonum taklalar atarak yüzüstü yere kapaklandı. Ekranda çok hafif bir çatlak var, telefon çalışıyor fakat görüntü yok haliyle.
-Ben perşembe sabah erkenden şehir dışına çıkıyorum. Yarın gitsem halledebilirler mi?
-Garantisi var telefonumun ama düşürme garanti kapsamında değildir kesin, Samsung servisi çok fahiş fiyat mı çekecek? Daha önce değiştiren var mı? Kendim ucuza alıp takayım desem veya herhangi bir telefoncuya yaptırsam garanti kapsamından çıkacak telefon. Ne yapayım sizce?


 
servise gönder üç beş gün sonra sana bi fiyat çıkarırlar sana uyarsa ödersin.uymazsa geri çağrırsın.yaptıracak başka yerler ararsın ama garantiden çıkar.


  • uykulu_fb  (20.08.14 02:05:02) 
tahtakalede bi sokakta sadece telefon yedek parcasi satan yerler var. orlardan ekrani alip dogubankta taktirabilirsin.


  • camiroquay  (20.08.14 03:17:20) 
+1 camiroquay

hatta doğubank civarında da teknik malzeme satan yerler var sorup fiyat alabilirsin, sonrasında doğubank'ta yine fiyat alarak hemen yaptırabilirsin.

sirkeci/eminönü bu işin kalbi. geri kalan her yerde öperler sizi :)
  • dijital dunyadaki analog adam  (20.08.14 03:42:07) 
Ayni sorunu yasadim dogubankta degistirdik. Eskisi kadar iyi olmasa da yine de sorunsuz calisiyor. Garantisi yok ama ne cikacagi belli olmuyor. 300 liraya yaptırmıştim ben 4 5 ay once


  • kimyasalmadde  (20.08.14 05:09:17) 
Sana çarpan arkadaş bu mu yoksa ? : eksiduyu.ru


  • MustafaCan  (20.08.14 09:00:15) 
ahahah ben İstanbul'da yaşıyorum. Bi' de bana saat 9 gibi çarptı. Denk gelseydi şahane olurdu çünkü o an telefonumun bozulduğunu anlamayıp bir şeyim yok diye gönderdim çocuğu. ^_^


  • ay nov kung fu  (20.08.14 09:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.