[]

ipad air...

1. eşim çok ipad istiyor, en iyisi sanırım şu aralar ipad air. aslında bir kaç ay sonra yenisi tanıtılacak ama biliyorum ki bunun sonu yok. alınır dimi?

2. www.incehesap.com
bu sitede 1.069 liraya buldum vade farksız taksit yapıyorlar. yalnız "24 Ay Apple Garantili (Distribütör Firma)" ne demek anlamadım? apple mı garanti veriyor distribütör mü?

3. alma diyen var mı?

 
teknosada da o paraya ben teknosadan alcam ama garanti işini bilmiyom. bi de yenisinin çıkacağını bilmiyodum link mink var mı?


  • mula  (20.08.14 01:05:11) 
iphone 6 tanıtılırken parmak izi falan tanıyabilen yeni versiyonu tanıtılacak deniyor. link;

www.macrumors.com
  • herospower  (20.08.14 01:07:53) 
ararken 10 tl daha ucuzunu buldum; www.n11.com


  • herospower  (20.08.14 01:15:02) 
Alın,bu isin sonu yok, esınız bunu 3-4 yıl kullanabilir sıkıntı yasamadan.

Distribütör garantilidir, insanlar Apple garantili sansin diye bir de Apple yazmışlar, yasal olarak suc yanlış bilgi vermek ürün hakkında ama naparsiniz iste: turkiye...
Önemli olan hangi distribütör olduğu , bilkom gibi iyi bir firmamda garantisine guvenebilirsiniz. Bimeksten 3 ay önce bilkom garantil ipad air'i 1130 liraya aldım.
  • legendwaitforitdary  (20.08.14 01:18:08) 
bence bir iki ay bekleyip yenisini alın. ben olsam öyle yapardım. sonuçta hemen hemen aynı fiyatla çıkıyor. birkaç özellik eklenir muhakkak.


  • arşivci  (20.08.14 01:34:54 ~ 01:35:24) 
sorduğuna göre bilgin az olduğunu düşünerek bu modeline data hattı takamıyorsun.telefonun gibi herhangi bir yerde internete giremezsin.sadece wifi olan yerlerden internete girebilirsiniz.
bence beklemeyin alacaksanız alın sürekli yenisi çıkar.yeni çıkınca genelde 200 lira fark olur.

  • uykulu_fb  (20.08.14 02:15:18) 
bilgim var yinede teşekkür ederim. 3g'ye gerek yok, wifi neredeyse her yerde var artık, birde 3g paketine para ödemek istemiyorum. en son linkini verdiğim yerden aldım, umarım sorunsuz biter bu iş.


  • herospower  (20.08.14 02:23:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.