[]

Dağıtımda yol izni

Eşim askerde, 5 Eylül cuma yemin töreni var. 6 Eylül cumartesi günü ise usta birliğine teslim olması gerekiyor. Cumartesi günü teslimi saat kaça kadar kabul ederler acaba? Gece 11 gibi filan teslim olabilir mi, yoksa daha mı erken teslim olması gerekir?




 
genelde yemin töreninden sonra evci izni verilir iki gün, pazar akşam üstü 5-6 gibi döner. usta birliği başka şehirdeyse yol izni olur bu da mesafeye göre değişmekle beraber 2-3 gün sağlayabilir. ertesi gün teslim olması demek 1 gece evci izni veriyorlar demektir (çok alışıldık bir durum değil) o durumda da akşam üstü 5 gibi falan dönmesi gerekir.


  • paltar yuyan masin  (19.08.14 22:24:21) 
acemi birliğindeki komutanın yazdığı saat önemli. yemin töreni bitiş saati olarak 13:00 girerse, ertesi gün 13:00'e kadar birliğine gitmek zorunda. hea resmiyette böyle tabi. akşam içtimasına kadar takılsa problem olmaz. 11'de de girse bişi olmaz ama komutanları kıllık yapar. 12'yi geçirirse askerliği 1 gün daha uzar.


  • widee  (19.08.14 22:26:18) 
bi cevap da benden gelsin. yaziciydim.

1) usta birligi farkli sehirdeyse, evci izni diye bir sey yok.
2) 24 saat olarak veriliyor yol izni. dagitimdaki gibi ayri olarak 1 gun degil yani. ornegin 15'i sevk tarihi, 16'si yol, 17'si katilis gibi degil. 24 saat.
3) gec katilacaksa direkt pazar gunu katilsin. 1 gun takmis oluyor. 1 gun gec terhis demek tabi bu da (ben oyle yapmistim). bu durumda belki bi hafta sonu carsi izni olmayabilir.
4) gece katilis yapmak iyi degildir. nobetci amir'in insiyatifine kalir. tutanak tutar. niye gec geldin, niye bu saatte geldin falan filan.
5) ayni gun katilacaksa 18'den once katilmasini tavsiye ederim. (bu durumda pek bi sikinti cikmaz)
  • she was my baby  (19.08.14 22:51:16 ~ 22:52:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.