[]

kısa kollu gömlek vs kolu kıvrılmış gömlek

kısa kollu gömlek sevilmiyor, anladım. peki kolları dirsek seviyesinde veya biraz yukarıda kıvrılmış uzun kollu gömlek nasıl duruyor? altında kot pantolon olduğunu ve gömleğin eteklerinin dışarıda olduğunu farz edin.




 
Kıvırarak kısa kollu gömleğe dönüştürmediğin sürece sorun yok

2.bp.blogspot.com
  • filipis  (19.08.14 16:19:26) 
süper. hep öyle giyerim ben.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.08.14 16:20:04) 
kim sevmiyor kısa kollu gömleği. Candır kısa kollu gömlek. giy sen çalışmana bak boşver :)


  • accorbite  (19.08.14 16:26:10) 
bir gömlek hastası olarak ben sürekli bu şekilde geziyorum. aslında bazen beni liseli gibi, çocukça gösterdiğini düşünmüyor değilim ama çevremden bu konuda hiç eleştiri almadım. hatta beğenen, gömlek pantulla çok daha hoş göründüğümü söyleyenler oldu. ekşicilerin bile şiddetle karşı çıktığı bir şey değilse, kimsenin derdi yoktur sanırım kolu kıvrılmış gömlekle. "iyidir iyi" diyorum o yüzden.

yalnız şöyle bir detay var: etekler dışarda olsun ama dışarı bakmasın. o zaman kavgaya gidiyomuş gibi oluyo. yani filipis'in fotoğrafındaki gibi kolu sarsın etek, kola paralel dışarı çıkmasın. düzgün katlamak lazım.
  • pescador  (19.08.14 16:26:11 ~ 16:26:34) 
kısaya göre daha kabul edilir buluyor insanlar kolları kıvrılmış gömleği nedense, kısa kolludan ne farkı var bilmiyorum işlevse işlev...Bir zamanlar kot pantolonun içine kazak sokarak dolaşmayı estetik bulan bir toplumun hiç bir beğendiği ilgilendirmiyor beni, nasıl rahat ediyorsan onu giy


  • delicevat  (19.08.14 16:26:12) 
olayı etkileyen iki faktör var;
1- gömleğin kesimi ile vücut yapısı uyumu
2- pazu bölgesinde bulunan kıl miktarı
iki faktörden birisinde bile sorun varsa, kolları dirseği açıkta bırakacak şekilde katlamalı.
ne kesimler ve ne vücutlar var ki kısa kolu gömlek muhteşem duruyor. neyse o başka bir konu :D
  • cliquot  (19.08.14 16:29:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.