[]

İspanya'da ne ucuzdur, neler alınır

Uzun süreli Barcelona'da bulunucam ve merak ediyorum acaba orada tekstil, elektronik eşya fiyatları nasıl? buradan götürmek için yeni bişey satın almayıp acaba oradan mı satın alsam ihtiyacım olanları ?




 
elektronik aynı hemen hemen, zaten artık avrupada elektronikte ucuz bir şey yok. fiyatlarımız aynı.

tekstili burdan al.

istediğin ürünün fiyatlarına şuradan bakabilirsin: www.amazon.es
  • fakyoras  (19.08.14 16:09:47 ~ 16:10:13) 
ı love barcelona t-shirt ü satın aldım 20€.

iç kısımda imal yerine baktım daha sonra made in Turkey yazıyordu.

bana kalırsa oradan hatıra olacak eşyalar almalısın tekstili bizim ülkemize göre pahalı.

Bol bol tapas ye derim kalamar ve patates i müthiş yapıyor adamlar. ;)

telefon almak istersen 2.elleri uygun ve temiz cihazları var . ayrıca tax free de alabiliyorsun.

1 yıl filan orda durcaksan ıphone 5s aylık 4€ ya geliyor kontratlı olarak.

baska sorun olursa buradayım
  • redlabel  (19.08.14 16:16:07) 
Oğlum D&R'da gördüğü Schleich dinazor figürlerinden çok istiyordu ama iri bir dinazor için 50-75 tl arası para istiyorlardı.İspanyadaki imaginarium mağazasından 20 tl gibi bir rakama aldım. Duty free de satılan çikolatalar ispanyadaki DİA'larda daha ucuz.Bunlar muhtemelen işine yaramayacaktır ama genel bilgi olur belki.


  • delicevat  (19.08.14 16:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.