Giriş
(6)

sigarayı bıraktım günlük 3 km koşuyorum kilo alabilir miyim sizce?

adams apple
Boy 1.83 kilo 64 sigarayı yeni bıraktım sayılır her gün3 km koşuyorum sizce daha da mı zayıflarım ki.Bu halde kilo almanın imkanı var mı a dostlar?
Boy 1.83 kilo 64 sigarayı yeni bıraktım sayılır her gün
3 km koşuyorum sizce daha da mı zayıflarım ki.
Bu halde kilo almanın imkanı var mı a dostlar?
0
adams apple
(19.08.14)
koşma bence spor salonuna yazıl
0
sevisgenturk
(19.08.14)
Kardiyoyla birlikte daha cok küçülürsünüz, o nedenle kardiyoyu tamamen kesmemekle birlikte ağrılık çalışmalarına ve protein ağırlıklı beslenmeye yönelin.
0
angelus
(19.08.14)
Yani koşuncq daha çok kilo kaybederim öyle mi?
0
🌸adams apple
(19.08.14)
kilo alıp vermenin koşmakla ilgisi yok. günlük kalori ihtiyacınızın altında kalori ile beslenirseniz kilo verir, üzerinde beslenirseniz de kilo alırsınız. koşu yapmak fazladan kalori harcattığı için bunu telafi edebilmek adına daha iyi beslenmelisiniz.
0
costa blanca
(19.08.14)
Deparlı koşular yapıp kalori alımını da yeterince arttırırsan kilo alırsın. Ağırlık daha hızlı sonuç verir.
0
arnold schwarzeneger
(19.08.14)
çok zayıflatmaz merak etme koştuğun hız da önemli olmakla beraber 3 kmde ancak 300 kalori falan yakarsın diye tahmin ediyorum bu da fazla etkilemez hem ne güzel sigaradan sonra forma girmiş olursun nefesin açılır yağ varsa yağ da yakarsın ama üstüne ağırlık çalışmaları da yap ki kas kütlen artsın
0
joy stick
(19.08.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.