[]

Chevrolet Spark kullananlar

20-25 Bin civarında araç bakıyorum ve şu ana kadar en mantıklı gelen Chevrolet Spark. 2010-2011 modeller hatta zorlarsam 2012 veya 2013 model de bulabiliyorum bu fiyat aralığında ama tercihim 20'den fazla uzaklaşmamak. Yine de 10.000 km bile yapmamış modelleri aklımı çeliyor biraz 25 civarında.

Bu araçları kullanan var mıdır? Zannediyorum ki Chevrolet'nin Türkiye'den çekilmesi ile bir kaçış oluştu o yüzden fiyatları düşük. Çünkü standart olarak 8-10 hava yastığı, ABS, 4 cam otomatik, otomatik klima gibi özellikleri var. Ayrıca sınıfındaki diğer araçlardan görünüm olarak çok daha güzel.

Göremediğim bir şey mi var? Nedir yorumunuz? Eğer çok olumsuz veriler olmazsa gidip alacağım bir tane.

Not: Satmanın zor olabileceğini tahmin ediyorum ama maksadım en az 3 yıl binmek zaten.

 
arkadaşım kullandı memnun değildi
araç çok zayıf sürekli yolda savruluyor diyordu
sağlamlık konusunda da sıkıntıları var diyordu.
1.0 motoru vardı ama pek de ekonomik değildi.
İkinci eli yok pahasına gitti zaten.
  • basond  (19.08.14 12:05:53) 
1.0 modeli biraz daha boş, ben 1.2'yi düşünüyorum. Hız yapma huyum falan da yok normal ulaşım amacıyla kullanacağım.


  • vendorth  (19.08.14 12:08:13) 
Dibimin düştüğü Cruze için yazılan, çizilenlerden sonra mümkün olduğunca uzak duracağım marka.

Ayrıca galiba 2010-2011 gibi bir arkadaşım sıfır, fabrika çıkışlı olarka LPG'lisini aldı. Benim bildiğim iki defa yolda kaldı. Sonra da işten ayrıldım zaten. Şimdi ne durumda bilmiyorum.

Diğer bir rivayete göre bu araçlar eski Daewoo'ların şasisi üzerine geliştirilmiş.
  • Evocati  (19.08.14 12:44:58) 
Daihatsu Sirion 2008 ve ustu model baksan nasil olur? Sporty paket olanlarda sanirim 6 hava yastigi var, daihatsunun yuzde ellibiri toyotanin, ben bizzat boyle bir araci 2 senedir kullaniyorum, cok sukur bir sorun yasatmadi bana. 20bin civarina bulursun bu araclardan. Motoru 1,3l klimasi var. Su varki daihatsu Avrupa pazarindan cekildi, gerci Chevrolet de cekildi ama yedek parca servisi devam ediyor.


  • Tutkun  (19.08.14 13:33:15) 
daewoo şasisi üzerine üretilenler 2010 öncesiydi, 2010 ve sonrasında opel ile aynı banttan çıktılar.


  • vendorth  (19.08.14 14:51:19) 
Tüm araştırmalardan sonra chevrolet spark 1.2 LS aldım. Şimdilik memnunum. Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.


  • vendorth  (31.10.14 14:07:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.