[]

Balıkesir

Eylül 15'ten sonra ufak bir boşluk (5 gün) yakalayıp Balıkesir'e (tavsiye üzerine Altınoluk düşünüyoruz) gitmek istiyoruz.

1) O tarihlerde deniz nasıl olur? Minik bebeğimizi denize sokabilir miyiz? Üşür mü?

2) Altınoluk'ta tavsiye edebileceğiniz, aileye uygun, çok pahalı olmayan, samimi ortamlı, güzel bir otel / pansiyon vb var mı?

3) İstanbul'dan araba ile gideceğiz. Nasıl bir yol izleyelim? Direkt kara ulaşımı mı, yoksa arabalı vapur falan? Eğer öyleyse nereden binip nerede inelim?

Teşekkürler.

 
Sabah sabah memleketimin ismini görmek güzelmiş :)

1) Valla eylül de oralar soğuk olur hatta bir kaç yaz önce felaket rüzgar vardı girememiştik denize o yüzden biraz şans işi aslında. Ama bebiş için soğuk olabilir.

2)Hiç bir fikrim yok malesef

3) 2 yol var benim bildiğim. Biri çanakkale üzerinden diğeride vapurla bandırma üzerinden gidiliyor. Yol konusunda kafanıza bir şey takılırsa mesaj atabilirsiniz.
  • infernalcadre  (19.08.14 08:38:27) 
Eylül'de Altınoluk'un denizi soğuk olur. Bebek sokmayı pek tavsiye etmem. Bu sene sanki sıcaklar daha uzun sürecek gibi ama yine de pek belli olmaz.

Yol için nereden çıkacağınız önemli. Ama eğer fırtına gibi bir şeye denk gelirseniz, Çanakkale tarafı riskli. Oraya kadar gidip, feribot iptal olduğu için geri dönmek zulüm olur.

En kolayı Yenikapı->Bandırma->Altınoluk olacaktır. Diğer alternatif de Eskihisar->Topçular->Altınoluk. Bu rotada iptal durumunda Körfez'i dönersiniz, lakin uzun sürer.

Biz yazlığın üst katını kiraya vermeyi düşünüyoruz bu arada. Gitmenize yakın kontağa geçebiliriz.
  • arnold schwarzeneger  (19.08.14 08:52:43) 
1- altınoluk denizi serindir biraz. günü birlik gidip gelebileceğiniz assos'a kadırga koyu var, çok daha güzeldir.

3- istanbul-tekirdağ-keşan-eceabat-feribotla çanakkale- ezine-ayvacık izmir yolu üzerinden-küçükkuyu ve sonra altınoluk.
  • dahili meddah  (19.08.14 08:57:53) 
3) dahili +1


  • ayk  (19.08.14 09:01:56) 
altınoluk denizi soğuktur genelde ama bu yaz daha sıcaktı. eylülde nasıl olur bilmiyorum. önümüzdeki hafta gidiyorum bakarım.

günlük haftalık kiralık daireler oluyor.

araba şart değilse uçak ile de gelebilirsiniz. borajet (ank,ist) ve pegasus (ist) geliyor. borajetin servisi var.
  • inheritance  (19.08.14 09:27:36) 
1- Buralarda "agustosun yarisi yaz yarisi kis"tir. Bebegi o tarihte denize sokmak pek mantikli gelmedi bana.

2- dahili +1 ayrica arabali vapur bandirma'ya geliyor mu bilmiyorum ama geliyorsa bandirma-balikesir-edremit-altinoluk guzergahi da izlenebilir.
  • kayisili turta  (19.08.14 09:43:11) 
geçen hafta altınoluktaydım. deniz genelde sıcaktı dün hariç, dün soğuktu baya. bütün hafta boyunca denizde üşümeyen ben üşüdüm. ama yine de bebek, çocuk sokan vardı.


  • inheritance  (01.09.14 11:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.