[]

Hoslandigimiz kizi arkadaslarimiza yenge yapiyor muyuz ?

Selamlar ablalar, abiler
Simdi benim cok hoslandigim bir kiz var. Baya yakin oldugum 4 erkek arkadasimla o da yakin.haftada 2-3 takiliyorlar. Ben daha yeni tanistim yani arkadaslarimiz ortak olmasina ragmen bizim kizla ortamimiz yoktu. Ben boyle direkt hoslandim senden goruselim ayagi yapamiyorum zaten yapimda yok. Simdi kizin sevgilisi yok gibi yani yok, emin sayilirim. Ben arkadaslara bile soylemedim hoslandigimi. Sizce soylemeli miyim? Bu isin adabi nedir? Aralarindan biri kiza yaziyor olabilir mi ? Her disari ciktiklarinda kizi da aliyorlar. Biz liseden arkadaslariz, onlar mahalleden. Bir tanesinin 2-3 yildir da sevgilisi yok. Diyorum kiza yaziyor olabilir mi ? Acik acik sorsam soylemez de hani yaziyor da olabilir. Cocuk yakin arkadasim sabah kahvaltida ne yedigini bilirim ama hoslandigi kizi anlatmaz ornegin. Benim de amacim kizla takilmak degil baya vuruldum. 3 kez de birlikte disari ciktik, ikili olarak guzel konustuk. Ama kizi da ortama cagiran, arayan kisi hep o sap arkadasim.
Sizce yapmam gereken en mantikli hamle nedir ? Kisisel olarak siz boyle arkadas ortaminda birinden hoslansaniz ne yaparsiniz, soyler misiniz ?


 
yapmıyoruz. bizim masamızda paranın, biranın ve kadının sahibi yoktur.


  • biseybuldum  (19.08.14 01:29:59) 
31


  • rnks  (19.08.14 01:45:33) 
Şimdi abi şöyle yapiyorsun; bu elemana degil de içlerinden, kızdan hoşlanmadığına emin olduğun bir tanesine durumu anlatiyorsun, varsa boyle bi durum o anlattiğin arkadaşin da ya biliyordur ya da şüpheleniyordur yani, sana soyleyecektir. Olmadi oteki tipin ağzıni arar oğrenir.


  • velvet revolution  (19.08.14 02:44:13 ~ 02:44:46) 
hoşlandım görüşelim ayağı yap bence. kızın sevgilisi varsa anlarsın. diğer tiplerin ilgisi varsa da sana ne. sıraya girmeyeceksiniz sonuçta kız için.

öncesinde pek tabii kızın tanıdığın bir kız arkadaşı varsa ona durumu ifade edip bilgi alman iyi olur.
  • iron  (19.08.14 03:00:08) 
Digerleri ile uzun suredir takiliyor. Cok ortak arkadasiniz bar.. ama bulusamadiniz daha onceden?

Bu demektirki diger cocuklar birbirine daha yakin. Biliyorlardir kimin hoslanip kimin hoslanmadigini.. sevgilisi olana sorabilirsin.
  • ibomiu  (19.08.14 07:45:18) 
bence önce arkadaşlara sormak lazım. kahvaltıda yediğini söyleyip hoşlandıklarını söylemiyosa da bu durumda söyler, söylemezse de daha fazla yapacak bi şey yok sanki ya.


  • domatescorbasi  (19.08.14 20:43:20) 
ben söylüyorum valla.

beyler önceden söyleyeyim kavga çıkmasın diyorum. bazen de baktım yapamıyorum "hacı bu kızla ben bişi beceremiycem sana devrediyorum" dediğim de oluyor.
  • siradisi00  (19.08.14 21:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.