[]

Öğrenci İken Bakaya Kalmak

Evet arkadaşlar, bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. 8 Yıldır bir üniversite programına kayıtlıyım, bir şekilde bitiremedim. Hala da kayıtlı görünüyorum. Bu sene bursum kesileceği için gittim yeni bir okul kazandım, kaydım eylülde olacak. Yalnız bana, hala bir üniversiteye kayıtlı olmama ve 29 yaşını doldurmamama rağmen Bakaya kağıdı geldi. Ne yapmam gerekiyor bu durumda, bir sıkıntı çıkarırlar mı şubeye gittiğimde?




 
okula kaydolduktan sonra okuldan kağıt alır askerlik şubesine verirsin tecilin yapılır.


  • siradisi00  (19.08.14 00:55:20) 
cikarmazlar diye tahmin ediyorum, ben de 8 yil okudum, kütügümün oldugu yere son yil bi kagit gitmis, muhtemelen bakaya kagidi, onlar ne oldugunu anlamamislar tabii, seni askere cagiriyorlar dediler. ben bir sey yapmadim, ertesi yil mezun oldum, diplomayla gittim tecil ettiler, bakaya falan kimse bir sey demedi.


  • bosver nicki  (19.08.14 01:00:29) 
geçen ay aynı şey benim de başıma geldi. hatta askerlik yapacağım yer falan belli olmuştu :) yeni kayıt olduğun okulun öğrenci işlerine gidip dilekçe vereceksin. onlar ilgilenirler. sık yaşanan bi durum zaten. şubeyle işin yok.


  • trevanian harput  (19.08.14 01:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.