[]

ukulele alayım mı ?

gitar çalıyorum ama ukulele ile de uğraşmak istiyorum

www.mydukkan.com

hevesi çabuk geçip kenara atılan bir şey mi ?

ekleme: heves edip ukulelesini kenara atan varsa almaya talibim :)

 
biz hazırlıktayken bikaç arkadaşım heves edip almıştı, şimdi hiçbiri çalmıyor. kişiden kişiye değişebilir tabi bu heves mevzusu. bence epey tatlı bi enstruman, keşke daha çok çalan olsa.


  • kaffle  (19.08.14 00:16:52) 
hayır ben çalıyorum aşırı tatlı ve duyduğun her şarkıyı küt diye çalabiliyosun 3-4 chordla. çok şeker bişiy.

edit: çalın da piyasada çalan çoğalsın ukulele kursu filan açan olur belki. şu an çok az bilinen bi enstürman türkiyede.
  • mrz breezy  (19.08.14 00:17:01 ~ 00:17:31) 
Al işte, oynarsın arada bir. Ucuz da bir şey zaten.


  • otonom  (19.08.14 00:18:44) 
tek başına sıkılıyosun bir süre sonra. doğru her parça kolayça çıkıyor da, az teli ve az perdesiyle çok da ilerleyebileceğin bir alet değil. ama yanında gitar çalacak birisi varsa müthiş eğlenceli oluyor. bi grubun varsa ya da evde ritim atacak bi kardeşin varsa filan bi ukulele patlat derim.


  • kalan  (19.08.14 00:23:36) 
www.youtube.com

dün mesela şunu öğrendim birkaç dakikada.
  • mrz breezy  (19.08.14 00:30:26) 
al tabi ki beklediğin hata. çok eğlenceli bir şey. ufak ve hafif olduğundan evde elinde geze geze çalabiliyorsun rahatça, istersen yanında taşırsın falan. yarım saat ukulele çaldıktan sonra gitar öküz gibi geliyor elime.


  • r_u_h  (19.08.14 00:49:48) 
postcard from italy çalarken evin içinde yürüyorum aynı klipteki gibi oluyor. hiç öyle ukuleleye 400-500 lira vermeye gerek yok, 70 liraya bir ukulele, 20 liraya da güzel bi tel aldım.


  • zebragibi  (19.08.14 00:55:11 ~ 00:55:40) 
120 liraya istiklalin sonundaki müzik dükkanlarından birinden almıştım sevgilimle. :3


  • mrz breezy  (19.08.14 01:08:50) 
gitar çalıyorsan kenara atmazsın niye atasın. yani bu kenara atma mevzusu genelde enstrümana heves edip hevesini alınca gerçekleşiyor ve sıkılıyor insanlar. nerdeyse herkesin bir kere bir gitarı olmuştur. ama sen zaten çalıyormuşsun, al takılırsın


  • anil  (19.08.14 01:31:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.