[]

Ne yapmalıyım ?

Merhaba şu an karma karışık bir durumdayım. Yakın zamanda bir sevgilim oldu ama bu iş içime sinmedi. Uzun bir sevgilisizlik dönemi geçirdim ve sonunda bu kızı buldum.

Kız beni çok seviyor buna eminim. Ben seviyor muyum bilemiyorum yani iyi biri ama sevmek nasıl bir şey bilemiyorum. Ama bu kızı kendime yakıştıramıyorum. Biraz ağır bir kelime oldu ama şöyle izah edeyim.

Kızın diksiyonu biraz bozuk yani memleketinden dolayı bu tabi. ( mesela biz laz kızı düşünün arada sırada uyy uşağum tarzı konuşsun)

Ayrıca mesela genel kültür olarak benden zayıf.

Makyaj yapmasını yada giyinmesini de pek bildiği söylenemez

Bu şekilde aklıma gelmeyen bir çok sebep var ve büyük ihtimal bunları yazdığım için bana kızacaksın belki de kıza acıyacaksınız.

Durum böyle olunca kızı arkadaşlarımla ve çevremle tanıştırmaya biraz çekiniyorum (biraz değil çok çekiniyorum) Sanki benle dalga geçecekler aaa topsecret nasıl sevgili bulmuş kendine diyecekler gibi geliyor.


Tum bunların yanında beni seven bir kalbi var bunu anlayabiliyorum.

Sonuç olarak ben bu kızdan ayrılmayı da düşündüm ama sevgilisiz olmak hoş birşey değil. Arkadaşlarıma sorduğumda bu kızla devam etmemi söylüyorlar hiç yoktan iyidir gününü gün et gez dolaş takıl diyorlar.

Ama ben kendimi kötü hissediyorum. Ona ve kendimi ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Hatta bunları yazarken bile sanki ona kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum.

Bana yardımcı olun ne yapacağım nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım hiç bilemiyorum.

 
ayril. kotu bir insan degilsin. simdi buraya toplanicaklar kiza yazik, gercekten sevsen boyle seyler soylemezdin, ne ayip falan diye soylenmeye basliycaklar. evet belki o kizin yerinde olmayi hic birimiz istemeyiz. ama sosyal statuler ve kulturel birikim uyumsuz oldugu zaman o iliskinin yurumeme ihtimali kat be kat artiyor. sen de bunun farkindasin, bunu dile getirmek seni kotu bir insan yapmaz.

icimizdeki romantik fakir (ve kultursuz) ama gururlu koylu cocuguyla zengin (ve kulturlu) fabrikator kizini bir arada gormek istese de malesef hayatin gerceklerinden kacilmaz. boyle iliskiler yurumez. kizla gununu gun edicegine birak o da birlikte mutlu olabilicegi birini sevsin. sen de sirf sevgilin olsun diye birlikte olmadigin, gercekten sevdigin, en cirkin halinden bile utanmadigin biriyle ol.
  • gerard  (18.08.14 23:11:35) 
Kendine yakıştıramıyorsan ve sevip sevmediğini dahi net olarak soyleyemiyorsan çok düşünmeye gerek yok. Kultur seviyesi daha sonra da sorun olur zaten yol yakınken umut verip uzme kızı.


  • organikdusler  (18.08.14 23:49:07) 
gözüne bu kadar batan özelliği varsa ilişki yürümez zaten. bence ayrıl. sırf bekarlık kötü diye onu üzme sen de üzülme.


  • biyik  (19.08.14 00:31:26) 
Kiz a degil sana acidim, cevren de kotuymus ne demek "hic yoktan iyidir" karsindaki bir insan, hic hos degil bence. Soruna cevabim begenmiyorsan, hoslanmiyorsan ayril gercekten sevecegin hoslanacagin bir insanla beraber ol o zaman kafanda boyle karismaz


  • sirena  (19.08.14 02:16:14) 
Senden bir sik olmaz, o kizi rahat birak.


  • recireci  (19.08.14 12:53:52) 
kızı bırak kendine öküz olmayan birini bulsun


  • heee  (19.08.14 12:56:34) 
Kızı bırak. Hatta kimseyle sevgili filan olma sen 31'e devam.


  • cezzar dede  (22.08.14 03:16:56) 
Medcezir sendromu, olum sizin gibiler yaşıyor mu bu piyasada hala. yazık lan kıza niye acıyacakmışım, sana acıdım direkt.


  • fuckerlove  (22.08.14 14:57:11) 
yarısına kadar okuyup tamamlamaya sabredemedim cevabı yapıştırdım da devamı daha berbat. gibisi fazla bir bir kere kötülük yapıyorsun net! o arkadaşlarının götü de senin ki gibi kalkıksa demek... ıyy tiksinçsin ya, gönlünü eğlendirecekmiş, ulan işte şimdi kıza acıdım senin gibi birine aşık olduğu için.


  • fuckerlove  (22.08.14 15:00:54) 
Bu kadar detayın hepsini aşamıyorum ben ve bu kız bana göre değil diyorsan kızın daha fazla vaktini çalıp ve sana feda ettiği gönlünü çok uzayan bir ilişkiden sonra hiç kırma. En kısa zamanda söyle ve ayrıl yol yakınken.


  • gece lampulu  (22.08.14 15:05:00) 
Sanki sen kızsın, o erkek gibi olmuş. Bu ne muhtaçlık arkadaş. İlişkiyi bitirmeyi geç, senin kendine çeki düzen vermen gerek.


  • arnold schwarzeneger  (22.08.14 15:08:20) 
Resmen yokluktan.


  • entre  (04.09.14 17:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.