[]

Beylikdüzü Bağyan Ev Arkadaşı Aranıyor

Selamlar,
Şu anda biz iki kişi eve çıkmayı düşünüyoruz Beylikdüzünde. Bugün temiz, eşyalı, 3+1, metrobüse gerçekten 5 dakika olan bir ev bulduk. Kira 1100tl.
İlgilenen olursa yeşillendirsin.
Ek soru: Böyle bir ev için 1100 tl fazla mıdır? Bu fiyata daha uygununu bulamadık, herkes Beylikdüzü deyince ooo çok diyor, sorun bizde mi anlayamadım.
Esen Kalın.

 
çok falan değil. Beylikdüzü genelinde öyle fiyatlar.


  • oğlum çok zor lan  (18.08.14 21:24:14) 
Ben haftaya beylikduzundeyim de. Bi geleyim bulayim size ben ev. Fazla biraz.


  • Solem  (18.08.14 21:32:38) 
Ev temiz ve dediginiz gibi metrobuse gercekten 5 dakikaysa o civarda zaten fiyatlar. 300 500e ev donemi coktan kapandi beylikduzunde.


  • brkylmz  (18.08.14 21:33:06) 
ooo çok falan değil brkylmz +1 Ayrıca ilanı çekici kılmak için evin/sitenin spor salonu, havuzu, basketbol sahası vs varsa onları da yaz istersen.


  • elon  (18.08.14 21:40:50) 
@elon onlar işin içine girince aidat fırlıyor, bu site içinde değil ama Migros ile bitişik bi de Markapark ile karşı karşıya bir de salonunda 35 kişi ağırlanabilir:)


  • wasmashing  (18.08.14 21:44:36) 
ben innovia 3 te aidat dahil 650 tl ye kalıyorum 45 m2 1+1. arabam var o yüzden metrobüs derdim yok tabi araç olmasa kesinlikle metrobüse yakın olan bi ev tutmak isterdim ve o kirayıda 2 kişi verirdim.

yani sen iyisini yapmışsın kirasıda normal bence
  • new orleans muhaciri  (19.08.14 01:39:55) 
Beylikdüzüne Metrobüs gelince, migros arkasındaki binalarda fiyatlar fırladı. megakente doğru giderseniz daha ucuza bulursunuz ancak oralardan metrobüse uzun yürüme mesafesi var.


  • minervala  (23.08.14 12:13:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.