[]

Amerikan gezisi

www.geographika.com Böyle bir organizasyon gördüm.Sizce fiyatı uygun mu ?Türk olarak katılsam sıkıntı çeker miyim ? Bir de amerikadaki çoğu eyalet geziliyor değil mi burada eksik olan bilindik ne unutulmus gezi de ?




 
abi adamlar 3 gunde new york gezisi yapmis mumkun degil.

o kadar para ustune bir de ucak bileti vereceksin. az biraz ingilizcen varsa 44 gunde kendi basina cok daha guzel bir gezi yapabilirsin. cogu kamp konaklama zaten. onun yerine couchsurfing ayarlar, ya da international student hostellerde kal. al sana kultur degisimi. hostellerde senin gibi pack-back yapan yuzlerce elemanla tanisacaksin zaten.

ha tek orjinal yani, genclik kampi gibi bir sey olmasi ki, 44 gun onun icin bile cok cok uzun bir sure. 20 gunden sonrasi eziyet haline gelir. surekli otobus, in-bin, sabahin korunde uyan, gece komin halinde uyu, cadir, otel, mobil bir halde olmak icin bence 44 gun cok uzun bir sure.
  • nicki martin  (18.08.14 18:11:05) 
44 gunde cok daha iyi gezersin kendin. Uzun vadeli araba kiralayıp.


  • Sarix  (18.08.14 22:02:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.