[]

Turkcell GencTarife, GencPlus vs 25 yas sorunsali

Simdi benim 25 yas dolali cok oluyor, hala GencTarife'deyim. Yillarca faturali kullandiktan sonra hazirkart'a gecmistim. Simdi bakiyorum, GencTarife icin 30 liraya 500dk + 1gb internet veriyor Kacmaz Ikili adi altinda.

Soyle bir ifade var: "Kaçmaz İkili Paketi'nden Hazır Kart gençTarife ve GençPlus tarifelerindeysen ya da diğer Hazır Kart tarifelerinde olup 25 yaşından küçüksen faydalanabilirsin."

GencTarife vs zaten 25 yas alti icin. Beni unuttular mi naptilar?
Kacmaz Ikiliye icin sey yapayim diyorum da, yaparsam otomatik duser mi acep?

 
25 yaş altı olayı formalite biraz. kampanya/pazarlama ile alakalı mevzular.
zaten böyle bir logic control yapsalar, kolayca senin gibi bi sürü kişiyi bulurlar. bi şey olmaz diyorum.

  • widee  (18.08.14 14:00:37) 
40 yaşındaki teyzem bu 25 yaş isteyen tarifelerden yararlanıyor. Hatta Turkcell müşteri hizmetlerine sorun olur mu diye sorduğunda problem olmaz cevabı almıştı. Özellikle numarasını taşıyan abonelere bu konularda tölerans gösteriyorlar.


  • osurdum  (18.08.14 14:06:52 ~ 14:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.