[]

amacı nedir?(vol.2)

arkadaşlar öncelikle merhabalar şu aralar hayat yokuşundan epey hızlı yuvarlanmaktayım,bundan iki üç ay önce bu başlığın ilk bölümünü yayınlamıştım neyse bir kız vardı duygularımı açamadığım,şu an geriye doğru bakınca bitmesin istediğim,sevgilisi vardı bir ara yoktu mesaj attım konuşmuştuk kötü bir düşüncem yoktu tabi tüm samimiyetimle sevgilisinden ayrılmasını bekledim ama bir türlü olmadı galiba bana sıra gelmedi,alıştım neredeyse ,unutamam zaten o güzel günleri ya,sonra üç gün önce mesaj attı bende bir heyecan tabi konuştuk biraz sonra dün mesaj attım cevap vermedi whatsappta ekledim sevgilisi varmış, abi ben anlamıyorum tam alışmaya çalışıyorum gelçi yok başkasını da sevemiyorum ya birden pat diye ortaya çıkıyor sonra bir şey demeden kayboluyor sarı ikaz ışıkları gibi ne yapıyım daha öncede böyle yaptı engellesem numarayı buna cesaretim bile yok öyle bir hikaye işte bu da..




 
eğer sadece arkadaş olduğunuzu düşünmüyorsa sevgilisiyle arası kötü oldukça sana sarıyor olabilir. ego tatmini rulez.


  • devilred  (18.08.14 13:20:43) 
üzülerek yedekler listesine alındığını belirtmek isterim.


  • vonkhar  (18.08.14 13:28:57) 
Sevgilisiyle arası bozulunca başka bir erkekle dertleşiyor, biraz itifat ve ilgi ihtiyacı duyuyor. Klasik bir tip işte. Sen de oltaya geliyorsun gibi.


  • osurdum  (18.08.14 13:34:44) 
sadece ego tatmini icin kullaniyor seni. baska hic bir aciklamasi yok, benden soylemesi. boyle birseye yataklik etme, hem sana yazik, hem kizin sevgilisine yazik.

engelle numarayi gitsin, daha iyi insanlar cikicaktir elbet karsina. bu kiz yuzunden onlari kacirma.
  • gerard  (18.08.14 14:06:38) 
seni yedeğe almış, senin ona ilgi duyduğunu biliyor; ilişkisinde mutsuz olunca ya da ne bileyim sıkılınca sana sardırıyor; "ilgi ilgi ilgi" diye. Şimdi alsan karşına konuşsan der ki; "sen yanlış anladın, sen benim çok değer verdiğim yakın arkadaşımsın bik bik bik".
Net söylüyorum engelle gitsin sevgilisi uğraşsın

  • velvet revolution  (18.08.14 17:35:01) 
Yedekte tuttuğu, ilgi istediği filan yok. Anladığım kadarıyla pek bir samimiyetiniz yok kızla. Uzun zamandır görüşmeyince "sesin soluğun çıkmıyor?" tarzı mesaj atmış öylesine. Canı sıkılmış, rastgele mesaj atmış işte o kadar. Sözlükçülere inanıp kızı topa koyma, ama umutlanma da. Bir şey çıkmaz ordan.


  • cezzar dede  (22.08.14 03:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.