[]

the wire'dan sonra ne izlesem?

en son the wire izlemiştim. ondan önce oz izledim. yani yabancı dizilere yeni yeni başladım. şimdi the sopranos indirdim ama six feet under'ın konusu da çok ilgimi çekti. sizce hangini izleyeyim?




 
six feet under yapilmis en iyi dizidir. the wire gibi muthis bir diziden sonra ancak o kurtarir :)


  • disq  (18.08.14 11:12:12) 
Game of Thrones.


  • gonion  (18.08.14 11:14:29) 
Ha soruyu tam okumadan yazmışım, disq haklı; tabii ki six feet under'dan aşağısı kesmez. Yeni dizi diyorsanız da yukarıda belirttiğim gibi Game of Thrones.


  • gonion  (18.08.14 11:15:19) 
hala izlemediyseniz breaking bad izleyin.


  • bira sisesi kapagi  (18.08.14 11:24:03) 
hocam senin seviye yüksekmiş.

devam edenlerden "mad men"

bitmişlerden "six feet under" ı öneririm.
  • zvonimir  (18.08.14 11:26:26) 
sopranos mafyozi ayrıntıların gerçekçi işlenişiyle harikadır. the wire sonrası hafif ama doyurur.
sonra da the shield ile ilgilenin.

  • satafatli  (18.08.14 12:27:49 ~ 12:28:01) 
ilgili olduğun konu suç ise, önereceğim sırayla;

boardwalk empire - 1920lerde geçiyor. kitap gibidir. Wire ayarında önerebileceğim tek şey bu. özellikle eski usül mafyavari konulara ilgin varsa. Godfather öncesi dönem olarak bile düşünebilirsin.
breaking bad
sopranos
true detective - seri katil üzerine
rubicon - tek sezonluk. istihbarat üzerine.
hannibal - seri katil üzerine.


ayrıca şu liste işini görür
www.imdb.com
  • koyusiyah  (18.08.14 12:37:31 ~ 17:59:50) 
Yazılanlar üzerine yorum yapıcam, benim önerim Six Feet Under olur. Rubicon güzeldir ama bir sezon sonra iptal edildiğinden dizi yarıda kaldı. Hannibal'ı önermem. Breaking Bad'i ben sevmemiştim, ama sana güzel gelebilir. Six Feet Under izlediğimi bilenler genelde Sopranos ve Oz'u öneriyor. Ama her iki dizi konusunda da bir fikrim yok. Oz'u zaten izlemişsin.


  • clones  (18.08.14 16:35:47) 
Black is the new orange ve House of Cards. VE the Boss


  • ottoschmit  (22.08.14 13:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.