[]

ukash

günaydın,

ukash almak istiyorum fakat konuya çok yabancıyım. bilgi almak için başvurduğum tüm kaynaklar sadece kendi satış sitelerinin reklamını yapıyor.

1) en az komisyonla, en güvenilir adres olarak nereyi önerirsiniz? 20€'luk kodun bir yerde 65 diğerinde 70 liraya satıldığını gördüm örneğin.

2) ben 70 lira verip bu 20€'luk kartı aldım ve yükledim diyelim. bugünün kuru üzerinden mi hesaplanıyor değeri? bahis hesabıma atacağım çünkü, türk lirasına çeviriyor orada otomatik olarak. yoksa sabit kur falan mı?

3) atm'ye falan gitmeden oturduğum yerden ukash kodu edinebilir miyim? kredi kartım var ama bu iş için kullanmak istemiyorum. farklı bankalarda hesaplarım falan da var. yani eft veya havale yapıp kıçımı kaldırmadan alabilir miyim kodu şak diye?

4) biz parayı adamların hesabına yatırıyoruz ya, kod ne zaman gönderiliyor? ne şekilde? skype'ta ekleyin falan yazmışlar, ayrıca baktığım bir site direkt telefon numarası istiyordu. reklam yağmuruna tutmasınlar sonra? bana biraz ilkel ve güvensiz geliyor bu sistem ama ihtiyacım var şu an, başka alternatif yok.

teşekkürler.

 
1- superukash.net iyi, ben ordan alıyordum.
2- 10 eur için 30 tl veriyordum, siteye kodu girince 29 TL gibi bir bakiye oluyordu, bu kesinti neyin sonucu bilmiyorum
3- havale yapıp havale formu doldurulabilir, ilk seferde arayıp teyit ediyorlar, sonraki seferlerde direkt sms geliyor.
4- ben bu siteye telefon numaramı vermiştim, bir iki ay fiyat değişiklikleri sms olarak geldi, sonra o da gelmedi..
  • balporsugu  (18.08.14 09:07:39) 
1. ukashtr.com'dan alıyorum ben, güvenilirler. kredi kartıyla almak istersen sonteklif.com'dan skype kontör olarak alman gerekir ama fiyatlar aşırı pahalı.
2. eğer hesabın euro ise yüklediğin kadar geçer hesabına. başka bir para birimi ise az bir şey kesinti oluyo.
3. 1 numaralı cevapta söyledim. güvenilirdir. ama dediğim gibi kredi karıtyla almak daha pahalıdır.
4. hemen
  • etna  (18.08.14 09:54:37) 
ukash kullanma parayı çekmede sorun yaşarsın.


  • labanon  (18.08.14 15:07:05) 
@labanon, neden? parayı çekerken ukash'le ne işimiz var ki?


  • pescador  (18.08.14 15:19:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.