[]

Kalorifer peteğini sökme ve klima boyama

1 odadaki peteğin borusu dahi duvarda kalmasın, gözükmesin istiyorum. Eve gelecek boyacı anlar mı bu işlerden yoksa inşaat ustası falan mı lazım. Bir de sökülür herhalde bunlar? Gaz falan çıkmasın borudan sonra.

Diğer sorum da klimayla ilgili. Şimdi yer tipi bir klima var evde. Rengi beyazdı eskiden ama yıllar geçti üzerinden sarardı tabi. Aslında hiç bembeyaz olmamıştı ama şimdiki gibi sarıya yakın da değildi. Bunu boyamam için hangi boya gerekir? Bir de beyaz dışında başka hangi renk olanilir?


 
1) boyaci anlar bu tur islerden, sen kafani yorma. emin olmak icin parada anlasmadan once tembihle.

2) klimayi boyama. o sarilik camasir suyuyla giderilebilinir. zaten cogu klimanin on paneli komple tek parca halinde kapak gibi. cikartip yerde de temizleyebiliyor olman lazim.
  • goo.gl  (18.08.14 05:45:49) 
Klimayı cifle temizle. İnanılmaz etkili.


  • prodeq  (18.08.14 07:32:33) 
petek ; peteklerin içinde gaz değil su var ve o su muhtemelen çamur gibi olmuştur. önce kalorifer peteğinin suyunu boşaltıp ondan sonra sökmelisiniz. boyacının gerekli alet edevatı olmayabilir, eğer sökebilecekse önceden söyleyin hazırlıklı gelsin. boruyu söktükten sonra kör vanayla kapatırsınız.


  • ramsesseum  (18.08.14 08:53:04) 
duvar üstünden giden boruları duvar içine gömmek istiyorsun sanırım.

eğer doğru anladıysam tesisat sökülecek, duvar kırılacak, yeni tesisat duvara gömülecek.

sonra da alçı boya vs.

klima için se bende cif tavsiye ederim. ha yok ben illa boyacağım dersen eğer söküp bir oto boyacıya verirsin, onlar plastik boya katkısı ile boyarlar istediğin renge. aynı araba tamponu aynası vs boyadıkları gibi.

masraflı olur ama.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (18.08.14 09:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.