[]

kadinlar, icinizdeki hayvani da alip bu basliga gelin!

bi test yapicam.

su videodaki kadin gibi, hemcinsinizden birine bu denli ofkeli oldugunuzda saldirmadan once edeceginiz kufur ne olurdu?

www.youtube.com

a. orrospu
b. kaltak
c. şıllık
d. köpek
e. hiçbiri

lütfen rahat olun ve dürüst cevap verin.

 
Hiçbiri. Küfür etmeden de karşımdaki insanı yerin dibine sokabilme yeteneğim var.
Ayrıca evli olduğum insana birinin asılmasını geçtim dünya üzerindeki hiçbir şey beni o duruma düşüremez sanırım. Çok avam. O ney ya. 0.o

  • ay nov kung fu  (18.08.14 01:12:07) 
asla o seviyeye inmem. icimdeki hayvanin bile belli bi seviyesi var.
kocama asilan birinden hincimi almanin cok daha akilli ve can acitici yontemleri var.

edit: aslinda kocama asilan birine de hic bisey yapmam. onemli olan kocamin nasi bir tepki verdigi. kadindan ziyade benim muhattabim kocamdir. haa kocamin net bir sekilde reddetmesine ragmen kadin hala asilmaya veya tacize devam ediyorsa o zaman yukarida verdigim cevap gecerlidir.
  • nicki martin  (18.08.14 01:20:01 ~ 01:27:44) 
çok çirkin :(


  • lampetia  (18.08.14 01:23:41) 
orospu


  • jacque  (18.08.14 01:48:11) 
Bu ne yaa! Rezalet lan bu! Çekimde rezalet lan! Adam ağaçları çekmiş amk!
Not: Izmit'liyim bir de...:) Mevzuda Izmit'te cereyan etmiş...

  • gece lampulu  (18.08.14 08:57:40) 
Bu ne yahu? Kocama asıldı diye bu derece sinirlenmem, koymalı ve sokmalı küfürleri zaten kullanmıyorum. Eğer tutar da bir gün gözüm döner de cat fight işine girersem, anlamlı kelimeler söyleyemem sanırım; hırlayabilirim, ısırabilirim.


  • aychovsky  (18.08.14 09:06:04) 
Valla dayağa karşı değilim ama "kocama asıldı" diye bunu yapmak zavallılıktır. Sevgilimize her asılanı dövseydik, ohoo. Kadının sadece yürüyüşünden bile cehalet ve rezillik akıyo zaten belli. Bi de bu asılınan koca neredeymiş kendisini göremedik :D


  • pandispanya  (18.08.14 09:11:20) 
duyurunun matmazelleri eziklediler beni ama saklayamayacağım resmen içimin yağları eridi andrenalim fırladı.. yere düştükten sonra böğrüne böğrüne tekme atabilseydi daha iyi olurdu. orospu!


çekenler bariz tırsmış, biz ağacı çekiyoruz pozlarındalar..


edit: bak serseri kırıklarından biri geldi korumaya aldı bile.
  • warrior princess  (18.08.14 09:18:10 ~ 09:22:34) 
hahaha ben bu kavga ayıran abileri ablaları çok seviyorum ya.

kadının her yerinden cehalet ve barzoluk akıyor falan denmiş ama bence diksiyonu çok düzgün lan. nasıl desem böyle çok dolu küfrediyor kadın, hiç öyle mahalle karısı gibi görünmedi gözüme. bence kendini kaybettiği için yardırmıştır öyle. zaten olay sadece kocaya asılmaktan ibaret değildir bence, yani daha derin bi geçmişi vardır herhalde.

yoksa bu konuda çok daha korumacı, kavgacı olan erkekler her gün birbirini öldürürdü. ben de mesela sevgilime biri asıldığı zaman herifi sokak ortasında küfürler ederek dövmem. ama o herifle bi geçmişimiz vardır, ne biliyim ciddi bi rahatsızlık verme durumu söz konusudur, o zaman barzoluğumu konuşturup ana bacı yardırırım, ağzını burnunu da dağıtırım.

iNSaNSaK BaRZo DeĞiLiZ DeMeDiK...
  • pescador  (18.08.14 09:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.