[]

Gözümü hareket ettirdiğimde başımın dönmesi

Merhabalar. Tabi ki bir doktora danışacağım da gitmeden bir yorumunuzu merak ettim.

Ben Effexor 75mg lık antideprasını 2 ay içinde azalta azalta bıraktım. Yanında da uyku problemim için çeyrek seroquel (20 mg) alıyordum. Onu da bıraktım 2 haftadır. Velakin, seroquel sabahları çeyrek almama rağmen her zaman yorgun ve bitkin hissediyordum. ben de bundan kurtulmak için doktora gitmeden bıraktım. zaten aşırı düşük dozda alıyordum azalttım bu 2 haftada. Velakin bu iki hafta içinde ilaç almamama rağmen güzel uyuyorum, uykumu alıyorum.

Ancak, gözlerim sabit baktığında problem yokken sağa ve sola baktığımda sanki kalbim tekliyor (hafifçe tabi) başım dönüyor gibi. bunun sebebi bu ilaçlar yüzünden midir yoksa göz hastalıklarından ötürü müdür?

 
doktor degilim ama yoksunluk belirtileri gibi duruyor. keske once 2 gunde 1e falan dusurseydin. yoksunlugun ne kadar surecegi ilaci toplamda ne uzunlukta kullandigina da bagli galiba. Biraz dayan gecer bence zamanla.


  • earthsea  (17.08.14 23:41:03) 
ilaç sonrasındaki etkiler gibi geldi bana. tam da emin değilim ama.

yani sanki vücudunun ilacın yokluğuna alışınca geçecekmiş gibi. doktora git mutlaka. ve lütfen kafana göre ilaç bırakma. zamansız olmuş bırakman..
  • amuda kalkan solucan  (18.08.14 00:14:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.