[]

palmiye ağacının üzerinde incir

sevgili duyuru sakinleri,

bahçemizde on küsür metrelik bir palmiye ağacı var. bu palmiye ağacında yaklaşık 2-3 yıldır büyüyen bir incir ağacı yetişmiş ve toprakla hiçbir bağı yok. sanırım uygun koşullar oluşmuş ve incir büyümüş. incir güneş alacağı yerlere doğru sarmaşık gibi kıvrılarak dallarını uzatmış.

tam olarak asalak yaşam olmasa da mutual dedikleri bir yaşam tarzı mevcut. nadir bulunan bir durum mudur iki bitkinin birlikte yaşaması? eğer nadir bulunan bir durumsa biyolog arkadaşlar incelemek falan isterlerse gelip bakabilirler.

 
aşılama olmuş sanırım... doğal aşılama...meyve ağaçlarının üzerinde başka meyva ağacı yetişebiliyor. bu normal bir şey...


  • inanmazsan inanma  (17.08.14 20:34:54) 
Palmiye uzerinde yeseren cam agaci fidani gormustum ben de daha once. Sanirim normal bir sey


  • earthangell  (17.08.14 20:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.