[]

Çekici bir vucut

Kadınların sadece diyetle çözebileceği bir meseleyken erkeklerin ise ciddi spor ve diyet yapması gerekiyor değil mi ?Sonuçta erkeğin seksi vucudu demek kaslı vucuttur . Haksız mıyım ?




 
haklısın.


  • tck35  (17.08.14 19:40:51) 
tamamen uydurarak yanıtlıyorum.

evrimsel olarak insan avcı-toplayıcı olduğu zamanlarda gerek avlanırken gerekse bir iş yaparken kas gücü harcıyordu. sürekli fiziksel efor ve daha çok protein ağırlıklı beslenme erkekleri zaten sağlıklı hale getiriyordu. şimdi ise çoğu zaman oturduğumuz için vücut yağlı bir hale geliyor ve çirkin gözüküyor.

sonuç olarak götümden sallarsam insan vücudunun yeni yaşam tarzına alışamaması en çok erkekleri etkilemektedir. eskiye göre hareket oranı ciddi bir şekilde azalmıştır ve yavaş yavaş genetik olarakta farklılaşma olabilmektedir.
  • free bird  (17.08.14 19:43:33) 
diyetle meme büyütmek zor olur bence. Ya da uzun bacaklara sahip olmak.

kadınlarda büyük oranda doğuştan oluyor çekici bir vücut. Tabii ki sonradan müdahaleler de etkili ama büyük bir kısım doğuştan.

ve evet, erkeğin daha çok uğraşması gerekiyor.
  • oğlum çok zor lan  (17.08.14 19:44:29 ~ 19:45:01) 
Düşük yağ oranı ve nispeten kaslı bir vücut kadında da oldukça güzeldir, üstelik böyle bir vücuda sahip olmak erkek için çok daha basittir. Kadınların yağ oranını düşürüp kas inşa etmeleri çok zordur.


  • angelus  (17.08.14 19:47:25) 
Fit olmak != zayıf olmak. Kadınların da spor yapması lazım bence. Erkek 6x spor 2x diyetle seksi vücuda kavuşabilir diye varsayarsak, kadın için tam tersi diyebilirim.


  • elon  (17.08.14 19:48:28) 
mankenler filan hep spor yapiyorlar, sirf diyetle olacak is degil.


  • fortisvita  (17.08.14 19:49:09) 
Kötü beslenme, vakitsizlik, iş stresi, sehir hayati ve modern guda endüstrisi erkeklerin dikkat etmedikleri takdirde erkenden göbek salmalarina ve cokmelerine sebep oluyor. Birde erkek kisminin karşı cins tarafindan beğenilme sebebinin sadece fizik değil iş, araba karakter zeka bilgi vb diğer kaynaklardanda mümkün olması bu konuya cok dikkat etmemelerinin bir sebebi.

Kadinlarsa ise durum farkli begenilmelerinin en onemli ve öncelikli koşulunun fiziksel durum ve dış görünüş olmasi erkekler kadar bigam ve umursamaz olmalarını engeliyor. Ki buna rağmen turkiyede kadinlarda obezite oldukça yüksek
  • efrasiyab87  (17.08.14 20:22:07) 
Haksizsin. Cekici vucut zayif celimsiz degil. Spor yapmadiginda vicik vicik duruyor ya da cok siska. Genetigin etkisi buyuk evet ama spor yapanla yapmayan da bariz ayirt ediliyor.


  • duzsac  (17.08.14 22:35:13) 
haksizsin:

diyetle cozulemeyecekler:

-uzun bacaklar
-yuvarlak kalcalar
-yuvarlak, guzel sekilli gogusler
-genis omuzlar
-ince kollar
-sekilli bacaklar
-ince bel (evet, ince bel bile genetik, nice zayif kizlar ortada odun gibi bellerle geziyor)
-selulitsiz vucut
-uzun, zarif boyun


falan filan,

yoksa sonradan olmuyor maalesef
  • earthsea  (18.08.14 00:03:36) 
Kadınlarda da "skinny fat" diye bir kavram olsa da büyük oranda haklısın. Bunda erkeklerdeki nefes alsın yeterciliğin de etkisi var. Fiziksel çekicilikte daha bir çok etken olsa da şişman olmamak en önemli kriterlerden kadın için.


  • arnold schwarzeneger  (18.08.14 09:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.