[]

erkekler çöküşe mi geçiyor ne

ben 22 yaşındayım. etrafıma şöyle bir baktığımda birkaç yıl önce beğendiğim erkeklerin bir çoğunun şimdi göbek yapmış olduğunu, saçlarının döküldüğünü, tiplerinin eskiye oranla bozulduğunu görüyorum. ki henüz genciz erkeklerin bu denli değişmesi tuhaf geliyor. kadınlara baktığımdaysa bu yaşlarda genelde daha çok güzelleşiyorlar ve daha bakımlı oluyorlar. 20-25 yaş arası erkekler hep çöker mi böyle genelde?




 
Daha 22de ne çökmesi yahu?
Sağlıksız beslenme ve hareketsiz-stresli yaşamın etkisi diyorum.

  • calzoncillos  (17.08.14 19:15:55) 
Tamamen stresten kaynakli. 23 yasindayim saclarimin yanlari acildi sakallarim beyazlamaya basladi saclarimdaki griler gun be gun artiyor. Spora basladim :D


  • Solem  (17.08.14 19:20:11) 
valla ben de bakıyorum ilkokuldaki hımbıl arkadaşlarımın taş gibi vücudu var, ben hala aynıyım zayıf. senin çevrendekiler saldım çayıra mevlam kayıra modunda bence. kendine bakan bakıyor...


  • neseranni  (17.08.14 19:27:05) 
O yaşlar hayatın stresli dönemlerinin başladığı yıllara denk geliyor. Erkek için askerlik, okul, iş, ayrı ev gibi konuları yavaş yavaş düşünmeye başlama yaşları. Haliyle bunlarla uğraşırken kendinden geçiyor, salıyor kimisi. Fakültede saç ektirmeyi düşünen arkadaşlarım bile olmuştu benim mesela. Neyse ki ben sırma gibi saçlarım ve stressiz hayatımla mutluyum.


  • g man  (17.08.14 19:27:38) 
işe ve biriyle aynı evde yaşamaya başlayana kadar (ki benim için ikisi neredeyse aynı dönemde başladı) böyle bir şeyin olmadığını düşünürdüm ama cidden hayat stresli. çene kısmındaki sakallarım kızıldı ama beyazlamaya başladılar. neyse ki sporu pek ara vermedim de salmadım göt göbek.

şöyle bir şey var; lise/üniversite yıllarında beslenmesine, vücuduna dikkat etmeyen biri 25 yaşına geldiğinde de büyük ihtimal aynı şekilde devam ediyor olacak. (bu erkekler türk erkeğinin büyük kısmını oluşturuyor) bu nedenle görmeniz doğal. kadınlar ise beslenmeye ve vücutlarına dikkat etmek zorunda bırakılıyorlar, tam tersini yapan erkekler tarafından. haliyle onlar güzel kalmaya/güzelleşmeye devam ederken erkekler göt göbek salmış oluyor.
  • empati kuramayan psikolog  (17.08.14 19:28:18) 
Ülke şartları


  • cemlemikonusuyorsun  (17.08.14 19:32:25) 
(Bkz:biz daha ölmedik)


  • sparkle kiddle  (17.08.14 21:13:16) 
sorun su ki siz erkekler kizlardan hep daha fazlasi olmalarini beklerken arkaniza yaslanmis oturuyorsunuz. kadinlar devamli olarak kendilerini taze ve guzel tutma gayretindeler, erkekler ise genelde tembel bu konuda.
evet, kendine bakan bakiyor.

  • federer  (18.08.14 00:19:02) 
genelde bahsedilen aralıkta insanların hayatında büyük değişiklikler oluyor. mezun olmalar, işe girmeler, evlenmeler. neler gördüm ben, saçı hızlıca beyazlayanlar, otobüste göbeğe ayrı bilet almalar, öyle asosyalleşmeler ki can sıkıntısından tatilde işe gitmeler... eh böyle hayatı değişen insanların da aynı kalmasını bekleyemeyiz herhalde değil mi?


  • ron dennis  (18.08.14 00:44:31) 
Ben çökmedim ama arkadaşlarıma dikkat ediyorum hepsi çöküyorlar. Saçları falan dökülüyor. Zamanın da joleyi dayandılar dayadılat simdi hepsi benm saçlarımı kıskanıyo.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (18.08.14 02:49:41) 
Üniversite sonrası bir ara erkekler dağılır. Kadınlar çalışmaya başlayınca parayı kozmetiğe basıp kaportayı düzeltiyor tam tersine.


  • arnold schwarzeneger  (18.08.14 09:26:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.