[]

nedir bu sümer kolçak sümer kolçak

kimdir, nedir, sitesinde ne yazmış (sitesi şu anda kapalı), bunca adam niye ekşisözlük'de hakkında yazı yazmış, ilginçliği, özelliği nedir?




 
gerçekten anlatılmaz yaşanır.
bence troll bu arada

  • nun  (17.08.14 16:45:51) 
türk düşmanı bir kürt, aynı zamanda ateist. aynısını biz yapsak ne faşistliğimiz kalır ne gavurluğumuz.


  • hohoya  (17.08.14 17:00:20) 
kendisinin sitesini bir kere inceledim uzun uzun. psikolojik rahatsızlıkları olan bir abd'li kürt. twitter falan da kullanıyormuş ama hiç bakmadım oraya. bir kereden fazla zaman ayırmanın gereksiz olduğu birisi.

ha ama şunu ekleyeyim: eğer sitesini keşfeden ben olsaydım kimseye söylemezdim ve daima takip ederdim. bir psikolojik sorunlunun beynine girmiş olurdum.
  • sen git ben geliyorum  (17.08.14 17:12:14) 
Abd den ayrilma sebebi youtube benzeri bir site kurup youtube kullanicilarini spamlamasiymis. Sonra fbi mi ne sorgulamis bunu. Ama sumer e gore middleeastli bir kurt un basarili olmasini istemiyormus amerika sjdjsjd. Ailesi de kendilerine daha fazla sorun olmasin diye tr ye gondermisler bunu. Aileden kalma istanbuldaki bir evde yasiyor. Amcasinin evi kendisinden almaya calistigini dusunuyor falan. Aileyi baya rezil etmisti sitesinde. Sonra mesela tuhaf tuhaf yemekler yapiyor bir suru yiyecek alip yemeden cope atiyor falan tuhaf adam. Evde bicaklari makaslari sakliyor polis bundan suphelenip goz altina alirsa diye. Cok para gitmesin sifin cekerek diye lavaboya isiyor ama cope attigi yiyecegin haddi hesabi yok.
Ben basta merak edip takibe baslamistim ara ara bakiyordum. Ama sozlukculer fazla abartti. Adam da dellendi falan en son ataturk e kufur edip allah da kurttur falan diyordu. Ha bir de siteyi sifirlayacak sanirim ondan kapatmis. Ingilizce yapip siteyi oyle kufrederse ataturk e polisten kurtulabilecegini falan dusunuyormus. Tuhaf. Yalniz ben de iyi issizmisim.

  • earthangell  (17.08.14 17:56:09) 
allahla konuştuğuna inanan, lavaboya işeyen, sert yiyecekleri zararlı , yumuşak yiyecekleri faydalı olarak ayıran, evi dağınık olursa ya da meyve bıçağının sapı siyah olursa hapse atılacağını düşünen, bir seferde 10 kg şeftali alıp 9,6 kilosunu çöpe atan , faşistlerden nefret eden ve putu olmayan iyi kalpli şizofren bir arkadaş.


  • emm  (17.08.14 18:08:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.