[]

nilera sabun

bunu kullanıp faydasını gören var mı? özellikle okyanus ve frambuaz olanların etkısını merak edıyorum. bir de her eczanede satılıyor mu bunlar?




 
2-3 günde bir yeni bir sivilce çıkaran bir insanım. nilera okyanus kullandım, pek bir faydasını görmedim, hatta kökü derinde ama ucu olmayan kızarık acılı sivilce sayım arttı. sonra sebamed clearface in sabununu kullandım, o baya iyi geldi. 3-4 ayda gözle görülür iyileşti, ama yazlığa geldim clearface olanından bulamadım normal sebamed sabun aldım yine sivilceliyim. nileraya 18 lira vereceğine, sebamed clearface e 14 lira ver onu dene önce. herkesin cildine iyi gelen şey farklı. çoğu eczanede var.


  • alice practice  (17.08.14 14:35:00) 
@ alice, clear face ve kompakt'ın farkı ne biliyor musun? ben kompakt kullanmıştım da.


  • kırmızıkaşekaban  (17.08.14 14:40:55) 
sivilce için kükürtlü sabun tavsiye ederdi annem, faydası olur mu bilemedim.


  • gurur  (17.08.14 16:29:59) 
tam farkını bilmiyorum ama clearface serisi, yüzeysel sivilceleri siyah/beyaz noktaları olan yani ergen ergen problemleri olan ciltler için.hani yüzün çok yağ salgılıyor, beyaz noktaların var burnunda, cildin genç ve yağlı ise falan.

compact olan ise,yani yeşil olan, enfeksiyon, derin akne, mantar vs. sorunları yaşayanlar için, yani sadece 'genç yağlı cilt'ten öte sorunlar için. cildin yağlanmasını önlemek cildi yumuşak bebek poposu yapmak amacında değil yeşil olan compact, detaylı bir temizlik ve yara olmuş enfeksiyon olmuş mantar olmuş cilt problemlerini düzeltmek için.
  • alice practice  (17.08.14 20:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.