[]

zamundaya girme?

ALmanydayım direk hiç bir ayar yapmadan girilmiyor zamundaya.anonymox yükledim ayarlardan amerikayı ingiltereyi başka ülkeleri denememe rağmen hep 403 forbidden hatası alıyorum nasıl girebilirim siteye?




 
zamunda.ch yi denedin mi?


  • buzdagi  (17.08.14 12:25:24) 
Türk ip si ile dene.


  • sutlu nescafe  (17.08.14 12:27:20) 
zamunda ch yi denedim olmadı

türk ip si ile nası giricem? dns mi deiştirmem gerek?
  • allstar  (17.08.14 12:30:15) 
Proxy ya da VPN kullanman lazım. Yanlış bilmiyorsam zamunda Türkiye'nin de içinde bulunduğu birkaç ülkeden erişilebiliyor. Türk bulamazsan Bulgar proxy bul.


  • sutlu nescafe  (17.08.14 12:33:41) 
tavsiye edebilceğiniz bir program var mı?


  • allstar  (17.08.14 12:34:19) 
türk ve bulgar ip si olmadan giremezsin . vpn kullanılabilir bu durumda ama türkiyede server bulunduruan bir şirket bilmiyorum . zaten vpn nin olayı o değil mi yanlışım varsa düzeltin yasağın olmadığı yerde bulunması gerekiyor . kısaca senin almanyadan girmen bayağı zor bir durum .
eğer özel birşey aramıyorsan ben sana atabilirim torrent dosyasını aradığın şeyin . o şekilde çalışıyormu ondan da emin değilim ama denemesi bedava :)

  • goldberg  (17.08.14 12:38:46) 
aradığım özel bir şey yok genelde xxx videoları ordan indiriyordum


  • allstar  (17.08.14 12:40:10) 
direk siteden seyretsene bununla uğraşacağına orada yasaklı değil :D


  • eleutheiros  (17.08.14 12:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.