[]

Google play 941 hatası

Google play services kullanan yakında yayınladığım bir oyuna geçenlerde güncelleme yaptım. Sonra ufak bir reklam kampanyası yaptığımda reklamıma bir sürü tıklama olmasına rağmen doğru düzgün indirme olmadığını gördüm. Bir arkadaşın telefonunda oyunu indirmeyi denediğimde 941 hatası ile karşılaştım. Dün bir güncelleme daha yayınladım belki uygulamanın dağıtımı ile alakalı bir sorun olmuştur diye. Ancak bugün de indirme sayılarında aman aman bir değişiklik yok.

Baktım benim uygulama gibi başka bir sürü uygulamada daha alınıyordu bu hata. Bazılarında da alınmıyordu. Ha bu arada indirme ikinci defa denendiğinde hata alınmıyor.

Anlayan varsa benim yapabileceğim bir şey var mı bu duruma açıklık getirirse süper olur. Internette epey bir arattım ancak karşıma çıkanlar hep kullanıcılar bu sorunu yaşarsa ne yapmalı ile ilgili.

Bu arada bir de ricam var, sorunun hala devam edip etmediğini anlayabilmem için bir kaç kişi indirmeyi deneyebilir mi acaba. Buradan da hata ile karşılaşıp karşılaşmadığınızı yazabilirseniz sevinirim.

İki değişik oyun var bu arada,

Güncellediğim : play.google.com

Güncellemediğim : play.google.com

 
bende 941 hatası kartta yer kalmayınca çıkıyordu, üç saat telefondan uygulama siliyordum öyle yükleyebiliyordum.


  • sir dupre  (17.08.14 00:55:21) 
google play support ile yazıştım tünelin ucu bombok bi yere çıktı. sizin yapabileceğiniz bir şey yok kullanıcıların problemi halletmesi lazım dedi adamlar. herkes kendi evinin önünü temizlemedikçe hata gitmeyecek anlaşılan.

bu arada adamlar support olayında aşmışlar, cart diye biri çıkıyor karşınıza derdinizi anlatıyorsunuz. dünyaya hizmet verip de burada falso vermemeleri takdire şayan.
  • iron  (19.08.14 00:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.