[]

Sözlük sizce de çok gerizekalı bir site olmadı mı?

Sedet yine en son bir şeylerle oynamış sanırım. Üye girişi yapmadan sözlüğe girersem sürekli aynı şeyleri görüyorum.




 
ben üye değilim gerçi ama aylardır gündem dışında entryleri göremiyorum sol tarafta. son girilen entryleri yani. buna benzer mi senin sorun da?


  • ontheroad  (16.08.14 23:46:37) 
görüp nabıcanız amk. yarak kürek tipler bir şeyler yazıp duruyor


  • nun  (16.08.14 23:47:22) 
Dbe'ye bakarken sol framein yamulup duzelmemesinden dolayi artik ona bile bakmiyorum.


  • sAINT  (16.08.14 23:48:26) 
evet. kaliteli entry artık yok. tüm başlıklar gereksiz goygoy ve çöp entry'lerle dolu. ben bazen kafa iznine çıkarım, 15 gün falan kafa dinleyeyim diye hesabı dondururum. artık üye girişi yapmadığın zaman sol freymi de göremiyorsun. ekşi'ye tıkladığında şukela entry'ler gelmiyor. tamamen skmiş sedet. komple bırakacağım aslında ama işte ara sıra yazmak iyi oluyor, bi de kız mız düşüyo arada.


  • pescador  (16.08.14 23:51:15) 
yazar olalı 3 yıl falan oldu ama her başlığın altı bkz dolu oldu artık. Çok can sıkıcı.


  • oğlum çok zor lan  (16.08.14 23:53:28 ~ 17.08.14 00:00:11) 
zorunlu olarak betaya göçürüldüğümüzden beri bir şey yazmadım. kırk yılda bir ihtiyaç oluyor bir şey arayıp bakıyorum. eskiden uzun uzun sözlük okur, o başlıktan o başlığa geçer. hem güler hem de bir şeyler öğrenirdim.

beta aşırı derecede hantal, yavaş, kullanışsız. zevksiz, kişiselleştirilemiyor ve reklam almak için yapıldığı çok belli :(

çıkan entryler zaten okunmaya değmiyor. o pis gri zemin üzerinde garip garip tasarım da feci şekilde itiyor.

küfür kullanan birisi değilim ama burada ssg nin para hırsına bir sürü küfretmiş sayın beni.
  • mea maxima culpa  (17.08.14 00:04:55) 
o olaya ben de kıl oluyorum kaç gündür/haftadır -zaman kavramını yitirdim iyice- karşıma beşiktaş başlığını getirip duruyor siteyi açtığımda. değişik bi şükela entry ile karşılasın istiyo insan, ama hep aynı şeyler hep aynı pf. zaten hayatım durmuş gibi hissediyorum üstüne tuz biber bu da.


  • neseranni  (17.08.14 00:10:38 ~ 00:12:09) 
ben de 20lerimin başındayım ama ergenler takılıyor demekten geri duramıyorum. yazmadan düşünürdüm, şimdi millet goygoy yapıyor sözlükte. anlamsız anlamsız şeyler. okumuyorum ve yazmıyorum.


  • lilyb  (17.08.14 00:11:50) 
zaten herkes aynı şekilde düşünüp düzgün entry yazmazsaokunacak birşey kalmayacak. yine güzel entryler yazın. tasarım kötü, ssg paragöz ondan yazmıyorum diyenleri anlarım ama kalite düştü bende yazmıyorum diyenler garip geliyor. sen iyi, güzel, bilgi içeren entry yaz da kalite yükselsin birazcık.


  • sutlu nescafe  (17.08.14 00:33:52) 
sözlük artık rezalet bir yer. önceden saatlerce takılırdım şimdi katlanamıyorum bile okumaya.


  • anneboleyn  (17.08.14 00:40:02) 
sadece mobil uygulamadan girip bakiyorum gireceksem.
yoksa sitenin girilecek hali kalmadi
icerik olarak da zaten bitmis halde
duyuru <3
  • lily briscoe  (17.08.14 00:44:15) 
Sitede bir halt kalmadi. En basitinden bir şey almak icin kontrol ettim. Salak salak bknz lar, alakasiz laf sokmalar vb. Sözlük degil ergen forum olmus durumda. Ergenlerin bir kismininda 25 35 arasi olmasi daha kötü


  • efrasiyab87  (17.08.14 10:36:30) 
Ha birde duyuruda Sözlükte takıldığımın on misli vakit geçiriyorum


  • efrasiyab87  (17.08.14 10:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.