[]

fringe (spoiler içerir)

--------spoiler--------





sevgili fringe severler;

başlıktan da anlaşılacağı gibi fringe ile ilgili bir sorum var.
şimdi 2. sezonda charlie bir şekil değiştiren tarafından öldürülüyordu.
ama bu şekil değiştirenler birini öldürdüğünde öldürdüğü kişinin şekline bürünüyorlar. yani ortada gerçek kişinin cesedi ve aynı görünümde bir şekil değiştirenimiz oluyor. buraya kadar sorun yok.

ama şimdi hemşire kılığındaki şekil değiştiren charlie'yi öldürdüğünde charlie'nin görünüşünü aldı. yani ortada charlie görünümlü bir şekil değiştiren ve charlie'nin cesedinin olması gerekiyor. ancak sahnede hemşirenin cesedi ve charlie görünümlü şekil değiştiren var? hemşirenin cesedi nereden geldi? adam charlie'nin kıyafetlerini giyip cesedini ne ara sakladı? (silah sesinden sonra peter ve olivia hemen geldiler)hadi hemşirenin cesedini zaten en başında oraya sakladı diyelim olivia ve peter gelene kadar bunların hepsini yapması imkansız değil mi?


--------spoiler--------

bir mantık hatası mı var yoksa benim gözümden kaçan bir yer mi var?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
o öldürülen hemşire zaten. ama o kadar hızlı şekil değiştirmesi bana da sinir bozucu geldi. en az 2 dakka lazımdı. senaryo işte.

1-2 bölüm sonra gör sen mantıksızlığı :)

bi de spoiler gibi olacak ama charlienin cesetini sonra buluyolar. hala onu gerçek charlie sanıyolar diye hatırlıyorum.
  • seksen9  (16.08.14 23:41:14 ~ 23:42:38) 
@seksen9

zaten 2. sezonun sonuna yaklaştım oralar da fena ama o kısım çok kafama takıldı.:)
hemşireyi başta öldürüp onun kılığına giriyordu, hemşirenin cesedine ne yaptı onu da göstermediler. o sahnede sadece charlie ve şekil değiştiren vardı hemşire öleli çok olmuştu.
  • buneperhizwhatisthis  (16.08.14 23:45:05) 
işte o öldürdüğü hemşire. sanki shapeshifterı öldürmüş gibi yaptı. bu mallar da diğer ceset nerde o zaman diye hiç sormadı.

sonra ölen adamı geri getirdiler :) hatalarını anlayıp sanki hiç olmamış gibi davrandılar.

asıl paradoks finalde oluyor :) ben baya kafa yordum ama işin içinden çıkamadım. sen bitirince bi çıtlat da finali tartışak. fringe izleyen arkadaşım hiç yok da benim :(
  • seksen9  (16.08.14 23:51:37) 
işte ortada fazladan bir ceset var ve orda olması imkansız. hadi onu geçtim adamın charlie değil şekil değiştiren olduğunu anladıklarında lan gerçek charlie nerede o zaman diye soran yok?
yalan ettiler adamı.
anlaştık bu arada, finali izleyeyim tartışırız. :)
  • buneperhizwhatisthis  (17.08.14 00:00:11) 
@canercuxy

soru altında spoiler vermeyin lütfen 2. sezonu daha bitirmedim. :)

henüz spoiler verilmemiş, verilmeden yazayım dedim.
  • buneperhizwhatisthis  (17.08.14 01:18:02 ~ 01:18:34) 
taa 2.sezondaki hemşireyi nasıl hatırlıyosunuz ya??
mega hafızalı olmama ragmen çıkaramadım valla. yakın zamanda yeniden başlarsam dikkat etçem meraklandım şimdi

  • akare  (17.08.14 01:18:03) 
@buneperhizwhatisthis merak etme mesaj attım zaten :)

@akare fena travma yapmıştı o bölüm bende. bi kaç paradoks ve mantıksızlık da aynı şekilde.
  • seksen9  (17.08.14 01:20:51) 
Nedense ben de hatırlıyorum hemşire-charlie mevzusunu ama bu kadar ayrıntılı değil :)

Bu arada sonu iyi bağlanmasa da 10 numara diziydi. Her karakteri ayrı özledim yeminlen. Duyuruya cevap için değil, fringe'e saygı için uğradım, gidiyorum :)
  • spatzle  (17.08.14 01:34:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.