[]

haftada 1 gün yüzmek

ne gibi artılar kazandırır bana? vücudu sıkılaştırır mı mesela? şekle sokar mı? daha sağlıklı olmamı sağlar mı? yoksa haftada bir yüzmek gereksiz mi? maddi imkanlar gereği ancak haftada 1 gün gidebiliyorum. çok pahalı yüzme havuzları.




 
haftada 1 den kasit nedir? Ne kadar tempolu ne kadar uzun sure vs?


  • rentts  (16.08.14 20:55:22) 
daha çok keyif gibi olur. hani haftanın stresini atarsın falan. zaten bir haftadan diğer haftaya kadar yine hamlaşacaksın. bu sefer ağrıların olabilecek. bu da yoracak seni. iki gün olsa belki ama tek gün tatil gibi olur.


  • hohoya  (16.08.14 20:57:43) 
gün aşırı yüzersen şükela olur ama çok yorulursun. Vücudunun heryeri çalışacağı için güzel bir sıkılaşmış bir vücuda sahip olursun


  • false pretension  (16.08.14 20:58:30) 
haftada 1'den kasıt haftada 1 işte. daha çok yüzmek isterim ama param ancak haftada 1 gün yüzmeye yetiyor. ayda 4 kez gidebileceğim uygun bi fiyat var. yani 1 ay gidip bırakmayacağım, sürekli devam edeceğim. bu arada çok ta ham sayılmam. haftada 2 gün koşarım, 2 tane de halı saha maçım var. bitik halde değilim yani. ayrıca gün aşırı yüzmek ben de isterim ama dediğim gibi haftada sadece 1 gün malesef.


  • lionel andres  (16.08.14 21:02:24 ~ 21:06:01) 
ne kadar tempolu sorusuna şöyle bi cevap vereyim. yüzmeyi yeni öğrendiğim için sanırım çok çabuk yoruluyorum yüzerken. benden daha iyi yüzen ama kondüsyonu yerlerde olan biri hiç yorulmazken ben çabuk yoruluyor ve nefes nefese kalıyorum. o da yeni öğrendiğim için galiba. hem biraz daha yüzme anlamında kendimi geliştirmek hem de spor olması maksadıyla yüzmek istiyorum. asıl merak ettiğim vücudumu belli ölçüde şekle sokar mı?


  • lionel andres  (16.08.14 21:06:06) 
zaten halihazirda haftada 4 seans spor yapiyorsan git tabi. o zaman bir katkisi olur. obur turlu keyif gibi olur dedikleri gibi.

sirt agrilarin varsa iyi gelir, yoksa ilerde olmasini engeller. kosu, futbol falan alt vucut calistirir cunku, yuzme sirta da iyi gelir.
  • gerard  (16.08.14 21:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.