[]

hiç işten çıkarıldınız mı? sebebi neydi ki?

herhangi bir sebepten işinize son verildi mi? eğer verildiyse sebebi neydi? hani performans düşüklüğü mü, kişisel takışma mı, yaptığınız büyük bir hata mı vs, ne oldu da yol verdiler?

samimi olun lütfen, olmayacaksanız hiç yazmayın diye tribimi de atayım.


 
Hiç çıkarılmadım, bir kere askere gideceğimden dolayı istifa ettim.


  • basond  (16.08.14 18:46:15) 
Hiç çıkarılmadım, çok çıkardım. Sebepleri;

- Performans Düşüklüğü
- Mesai saatinde iş dışı şeylerle meşgul olma
- Kapasite fazlası olan kişiler
- Firmaya ihanet, iş öğretmeme
- Şirketi karıştırma, fitne çıkarma vs vs
  • PoscheN  (16.08.14 18:56:05) 
Porschen tipik somurucu. İs disi seylerle mesgul olmaymis, robot calistiriyor ya, hic durmadan calisacak adam. Mesai saatleri, isteki ortam olarak ne verdin diye sorarlar adama.

Hic cikarilmadim, mumkun degil zaten.
  • Nohut Bey  (16.08.14 18:59:30) 
Hic cikarilmadim, kendim ayrildim.


  • delifaruk  (16.08.14 19:03:39) 
Elbette mesai boyunca durmadan dinlenmeden iş yapsın değil olay. Ancak gereğinden fazla zamanı olmasına rağmen günlük işler dahi aksıyorsa bunun açıklaması olamaz.


  • PoscheN  (16.08.14 19:05:07) 
Kaynım cıkarildı. Muhasebeci kendisi. Sac sakal tırasi olmaz, hırpani giyinir. Yaptigın isten memnunuz ama bu kurumda bu şekil olmaz deyip kapínin onune koymuslar.


  • old possum  (16.08.14 19:42:22) 
5-6 kere çıkarıldım, hatırlamıyorum tam kaç kez olduğunu, baya var yani.

birinde çok sessiz oldugum icin (!)
birinde ne oldu bilmiyorum ama bana bilgi vermedikleri bir işle ilgili çözüm sunamadığım için,
birinde fransız kökenli dallamanın attığı okunmaz sms mesajını ceviremediğim için,
birinde işe geç kaldığım için
birinde benden onceki eleman askerden döndüğü için.
  • anonymice  (16.08.14 20:57:50) 
@bigl0rd 20 yaşında bişey biliyormuş gibi yazmıyormu senin gibiler, hastasıyım..

çıkarıldım bende, bir keresinde performansım yeterli bulunmadığı için (Türkçesi senle aynı hataları başkaları da yapıyor ama kimisi halamın oğlu, kimisi arkadaşın oğlu, eheh bi sen kaldın günah keçisi nabalım)

Bir keresinde müdürümün hatası üstüme kaldığı için. Yine akraba ve yakın arkadaş ilişkilerinin dışında kaldım.

Birinde satış müdürü beni çok isterken, patronun aslında istememsi ama satış müdürünü kıramaması yüzünden işe alması. Akabinde saçma sapan bahaneler bulup pozisyonumu düşürmek suretiyle mobbing.

Kendim çıktıklarım da oldu. Askere gideceğim için, okulu bitirmem gerektiği için. Maaşımı beğenmediğim için, işi sevmediğim için.. vs.
  • Nocturne  (16.08.14 21:24:29 ~ 21:25:37) 
Cıkarıldım,sabahları gec kaldıgım icin


  • bes  (17.08.14 04:47:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.