[]

Harici Harddisk Alacağım

şu ürün şu an indirimde: www.teknosa.com

harddisk ihtiyacım var fakat hangi kriterlere göre bir ürün alınmalı bilmiyorum. bu alet kaliteli midir? hızlı mıdır? kısacası artıları eksileri nedir?


 
www.hepsiburada.com

ben bunu kullanıyorum. hızı, sessizliği her şeyiyle memnunum. 1 yıl olmuş alalı. fiyatı aynı.
  • capitale de la douleur  (16.08.14 17:33:54) 
Ben de wd önereyim, uzun yıllardır pek çok marka kullandım en sorunsuzu wd idi. yalnız almışken üstüne az daha koyup, aveanın 33tl indirimiyle şunu alın derim. ben kullanıyorum memnunum.

www.n11.com
  • sheeper  (16.08.14 17:44:24) 
usb 3.0 olsun ve garip bir marka olmasın. sonrası kesene göre artık.


  • simbolmina  (17.08.14 02:53:28) 
Toshiba'nın birçok ürününde ciddi sorunlar çıkıyor, notebook içinde bulunan hdd'lerinin çok sık bozulduğunu duydum. İnternet'te kullanıcı yorumlarını okuduğumda ben de WD'yi tercih etmek gerektiğini düşündüm arkadaşlar gibi. Hata ve bozulma oranı en az olan markalardan birisi.

Hatta şu ürünü, Vatan'dan almayı düşünüyorum: www.vatanbilgisayar.com
  • sevgikusunkanadinda  (17.08.14 02:58:41) 
Açılın arşivci geldi :)
Bende bu 4'ü var. Tam bir arşivciyim. Sondaki Smartmedia'yı sırf tv'ye bağlanıyor diye almıştım 3 kere falan çöktü. Hala çökük içindekileri kurtarmam lazım bir ara. Gri olan WD'den çok memnunum. Siyah WD de güzel ama onu çok kullanmadım. Ötekiyle aynıdır. Siyah Toshiba malzeme kalitesi olarak pek memnun etmedi ama şimdiye kadar Toshiba'lardan hiç sıkıntı çekmedim. (Bir sürü Toshiba flash belleğim, iki notebookum var.)
www.amazon.com
www.amazon.com
www.amazon.com
www.gunesintamicinde.com

2,5" olsun.
USB 3.0 olsun.
Bilindik bir marka olsun.(WD)
Bu yani.
  • Lim5  (17.08.14 04:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.