[]

incirin kabuğu

bu alışkanlığı nerden edindim bilmiyorum ama ben hep inciri yerken kabuğunu soyup da yiyorum. yanlış mı yapıyorum? yoksa vitamini kabuğunda mı? siz nasıl yiyorsunuz?

evet, bugün sıkıntı yapacak bir şey bulamadığım için incirin kabuğunu kafaya taktım, yarın daha ciddi bir sorunla yine yana yana dolaşırım buralarda.


 
öncelikle soru soruş tarzına gülüyorum izninle, çok samimi ve güzel geliyor okuyunca :))


soruya gelince, eğer kabuğu sertse öyle yemiyorum ancak genelde yumuşacık olurlar ve ben de löp diye yutarım kabuğuyla filan.
  • m e b  (16.08.14 12:29:45) 
şu yaşıma kadar hep kabuğu ile yedim. fakat bu yaz ne oldu bilmiyorum birden bire kabuğunu soyarak yemeğe başladım. çok tüylü ve sert gelir oldu bana. umarım vitamini kabuğunda değildir.

yine de güzelce yıkayıp kabuğu ile yemek en doğrusu sanki.
  • köstebek kurabiye  (16.08.14 12:30:03 ~ 12:31:13) 
yanlış mı doğru mu bilmem ama kabuğunu soyunca daha lezzetli oluyor. ve evet, bi kere kabuğunu soyup yeyince bi daha kabuklu yemek zor oluyor.


  • nereye bu gidis  (16.08.14 12:31:58) 
Çocukken yemiştim bir keresinde ağzım, dilim yamulmuştu. Sonra hep kabuksuz yedim.


  • ontheroad  (16.08.14 12:40:51) 
incir yıkanabilen bir meyve olmadığından kabuğuyla yenmemeli bence, ben şahsen hiç yemedim. soymak en iyisi.


  • ana sevri  (16.08.14 13:02:05) 
Çok aşırı yumuşamış incirleri kabuğuyla yiyorum bazen, soyması çok zor oluyo çünkü. Ama onun dışında ben de soyarım.


  • buff  (16.08.14 13:04:09) 
Tüylü tüylü seftaliyi kabuguyla yiyen millet, incirin tuysuz kabugunu soyup da yiyo asfgsd ne alemsiniz ya.

Incirin kabugunu soymam.
  • mandalina kokusu  (16.08.14 13:07:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.