[]

devamlı işinin yoğunluğundan bahseden biri

niye bahsediyordur.Amacı nedir yani,tamam herif hakikaten yoğun ama her fırsatta dile getirmesindeki amaç ne olabilir ? kız arkadaşından tutta şirketin depocusuna,şöförüne kadar herkese aynı şeyden dert yanıyor




 
varlığını işiyle özdeşleştiriyor. işi olmazsa kendisinin bir hiç olacağını düşünüyor olabilir.


  • nereye bu gidis  (16.08.14 02:42:32) 
İnsanlar genelde farkına varamıyor bu tarz şeylerde. Ama farkında olduğu halde yapıyorsa neden bilemedim.


  • ontheroad  (16.08.14 02:46:23) 
kafasi bunlar cok mesgul demek, bunun baska bir aciklamasi yok.

ben de su siralar isimle cok mesgulum. oyle hadi bu endiseden kurtulim yok, mecburum kafa yormak zorundayim.
  • ubi dubium ibi libertas  (16.08.14 02:47:49) 
işi yoğundur.
örneğin bir çevirmen yoğunum diyorsa, gerçekten yoğundur. günde 8 saat çalışmaya yoğunum demez:)

  • yalnux  (16.08.14 02:49:38) 
diğer insanlara vakit ayırması gerektiğini düşünüp, ayıramadığından suçluluk duyuyordur. bu suçluluğu o şekilde kapatmaya çalışıyordur. bir diğer ihtimal de insanların ondan beklentisini azaltmaktır. vakti olmayan adamdan ne isteyecen?


  • tina hoffmann  (16.08.14 03:16:55) 
Çok yoğun çalışıyoruz, çok önemli işler yapıyoruz diyerek kendisini de çok önemli olduğuna inandırmaya çalışıyordur. Bizde de var benzerleri. bir de sürekli işinde ne yaptığını anlatır dururlar. Sürekli iş konusu açarlar.


  • nightwalkerg  (16.08.14 03:53:29) 
iş yoğunluğundan ziyade işi konusunda yetersiz kalıyordur ve bunun yarattığı stres ve gerilimden dolayı böyle konuşuyordur. aklında yaşadığı stres diline vuruyordur yani.


  • seyduna6687  (16.08.14 09:04:15) 
Gerçekten yoğun olduğu için hayatında başka bir şey kalmamıştır ve dinlenme ihtiyacı arttıkça da işinin yoğunluğu daha fazla batmaya başlamıştır.


  • aychovsky  (16.08.14 09:11:27) 
yani gerçekten yoğun mu yoksa öylesine insanlara çok çalışıyorum demeyi seviyor mu?


  • basond  (16.08.14 10:22:25) 
Aslinda yogun olmayip, olasi ilave islerden kacinmak ve is ortaminda cok is yapiyor gibi gorunmekten oturu.
Kimisi terfi edebilmek icin zemin olusturur, kimisi de gereksizdir, isten cikarilmamak icin boyle soylenip durur.

  • yons  (16.08.14 11:11:16) 
nightwalker +1


  • pati  (16.08.14 11:21:27) 
Ne ego tavan yapmasi ua sacmalamayin surekli cok yogun oldugundan bahseden kisi adeta yardim cigligi atiyordur, depresyondadir ve hayati yasamaya vakti kalmiyordur, adeta bana aciyin uatime de gelmeyin diyordur:))

Kesin bilgi yayalim
  • neferkitty  (16.08.14 11:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.