[]

İlişkilerdeki Takıntılarınız

İster cinsel, ister sevgili, ister evlilik, ister dostluk neyse artık. Sizin için takıntı olan şeyler neler? Bu olmazsa olmaz, bu varsa kesinlikle olmaz dediğiniz şeyler. Bi ilişkide güven olmazsa olmaz tarzı değil kastım.

Misal ben sigara ve kemalizme karşı çok takıntılıyım. Sigara içen bir kadın tiksindiriyor beni. Kemalist insanlarla muhabbetim çok yüzeyseldir dost olamam.

edit: kemalist konusunu yanlış ifade ettim aslında. fanatizm diyelim ona. fanatizmin her türlüsüne ifrit oluyorum. din, siyaset, futbol vs.

 
Ukalalık +1


  • psmstc  (15.08.14 16:37:46) 
düzgün yazması.


  • acccra  (15.08.14 16:42:45) 
Dis, tirnak temizligi olmazsa olmaz, boyu benimle es veya kisaysa da hayatta olmaz


  • balpolen  (15.08.14 16:43:50) 
bu yaştan sonra yeni bir dostluk, sevgililik, evlilik kesinlikle olmaz. yani hayatımın bundan sonraki kısmında uzun süreli yer alacak ekstra/yeni bir figür ihtimali/düşüncesi dahi beni boğuyor, böyle bi takıntım var.


  • nereye bu gidis  (15.08.14 16:49:08) 
Ister sevgili ister arkadaş olsun iki takintim var, temiz olmasi ve ak partili olmamasi. Temizlikten kastim oz bakim bu arada. Akplilerle neden anlasamayacagimi aciklamama bile gerek yok sanırım.


  • fraise  (15.08.14 16:51:06) 
cimrilik


  • siedorf  (15.08.14 16:56:30) 
Erkeğim. Yaş 25

Sevgililikte

Karakter olarak:

Bencilse kesinlikle olmaz. Merhametsizse, hayvan sevmiyorsa kesinlikle olmaz. Ama en en önemlisi de birey olamamışsa olmaz.

Fiziksel olarak:

Bıyıklıysa olmaz. Sigara içiyorsa olmaz. Ağzı kokuyursa olmaz. Piercing, hızma falan varsa da olmaz.

Başka kriterim yok. Tabii sadakat, güven falan gibi bariz şeyleri yazmıyorum.
  • sen git ben geliyorum  (15.08.14 17:38:07) 
partiye-dünya görüşüne göre insan eleyenlerle(faşist diyorum ben bunlara) samimi olmam. konuşamıyosun ki..

ama genel olarak bakarsam gerizekalılık ve terbiyesizlik en katlanamadığım şey.
  • seksen9  (15.08.14 17:52:30) 
ilk baktigim sey tuy... kollarda varsa, veya alinmissa sakal gibi batiyorsa olmuyor. Jessica Alba olsa sogurum. Biliyorum kotu bir huy ama elimde degil.


  • termostad  (15.08.14 18:03:40) 
Bizim milletimiz niye faşist kelimesini bir doğru anlamında kullanmayı öğrenemedi merak ediyorum. Kişi dünya görüşü hoşuna gitmeyen insanlarla birlikte olmak zorunda değil, faşizm falan değil bu. Aksine eğer o kişi ile birlikte olmaya zorlanırsa o zaman faşizm olur.


  • i was made for you  (15.08.14 18:18:39) 
(bkz: nerdlük) yani ne bileyim, çok sevdiği, hakkında konuşurken gözlerinin parladığı bir şey olsun. bir de iç karartıcı, ölümüne ciddi birisi olmasın, geyik yapabileceğin birisi olsun. ukala insanlara ben de tahammül edemiyorum.

yaş 25, elde var 0 neden acaba? :)
  • peki madem  (15.08.14 18:28:52) 
Oğlan çocuğu gibi konuşuyorsa ışık hızıyla soğurum.


  • arnold schwarzeneger  (16.08.14 00:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.