[]

ideal yatırım aracı

borsa cevabı gelmeden önce zaten ayda belli miktar ayırıp unutarak ufak ufak hisse senedi biriktiriyorum. ama birikmiş toplu paramı yatırmak mantıklı gelmiyor hele bu piyasa koşullarında. döviz de öyle düşük değil.

vadeli hesap açmayı düşündüm. bir de baktım marifetli hesap, turuncu hesap x hesap y hesap..her bankanın değişik fırsatları var, farklı faiz oranlarıyla. benim bildiğim şu an en iyi faiz oranları iş bankası internet bankacılığında. marifetli hesap da fena değilmiş.

uzatmadan..önerisi olan var mı? şu bankanın şusunu incele mutlaka dediğiniz başka bir araç da olabilir, yatırım hesabı da olabilir.

 
En iyi faiz oranı enpara.com'da olsa gerek.


  • cakabo  (15.08.14 15:51:37) 
benim ki tamamen cahil cesareti ve bilgisi ama bu yılın sonlarına doğru doların artacağına dair çıkarımlar okumuştum. abd faiz arttırımına gidecek, dolayısıyla yatırımlar abd'ye dönecek, dolayısıyla dolar da dönecek, piyasadaki dolar kıtlığından doların yükselmesi, hatta avrupada ufak çaplı kriz muhabbetleri okudum.

tabi benim lafıma göre çat diye parayı yatırma da bu konuyu bi değerlendir derim.
  • syozkn  (15.08.14 15:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.