[]

CSS Çok acayip bir soru

ilk kez böyle bi saçmalıkla karşılaşıyorum.
bootstrap ile responsive bir site yapmakla uğraşıyorum.

burda bir bölümüm var işte klasik:

<div>
<h1>
<h3>
<ul>
<li>

hiyerarşisiyle giden.
acayip olan şey şu: bu div'in altındaki elemanların ilk elemanları, mobil görünüme geçildiğinde (tablet veya telefon) ortalanıyor otomatik olarak. hatta tam ortalanmıyor bile, biraz daha sağa yakın duruyor.

bu müthiş rahatsızlık verici bir durum berbat bir görüntü oluşturuyor. tüm kodu didik didik etmeme rağmen bunun sebebini de bulabilmiş değilim. sebebini bile bulamadığım bir şeyin çözümünü soroyurm size?

(elementlerin tek tek text-align'lerini veya text-indent'lerini değiştirmeyi de denedim sonuç değişmedi. elementlere tıkladğımda zaten onları ortalı tutacak bir kod göremiyorum niye böyle yapıyor anlamış değilim)

 
jsfiddle'a atsana kodu moruk biz de bi inspect'leyelim


  • hjarteblod  (15.08.14 15:20:56) 
bir yerlerde padding mi var?
header veya footerda ya da ne bileyim content alanında grid yapısını bozan bir yer mi var? hani belki genişliği bozmuştur mobilde sayfa sağa doğru uzuyordur?

Görmeden aklıma bunlar geldi sadece, jsfiddle olsaydı iyiydi bence de.
  • rabbititus  (15.08.14 16:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.