[]

kurumda izin almak için müdürün kiziyla sevgili olsam işe yarar mi ?

arkadaşlar yoğun çaliştiğim bir işim var ve başimda ilk okul mezunu kro diye tabir edebileceğimiz bela bir müdür var. ayni odada 2 kadin ve tek erkek olarak ben çalişmaktayim. her gün onlarca dosya gelmekte ve müdür inat olarak önüme koyup pis siritişiyla bunlarida yap hadi koçum diye sözlerle önümü işle dolduruyor ve diğer arkadaşlara işiniz yoksa gidebilirsiniz deyip beni çileden çikartiyor. elimdeki tek koz müdürün 1,80 boyunda makyaj yapinca alimli görünen müdüre göre daha insancil kizi. bazi sabahlar nadiren de olsa evde yaptiği böreği kahvalti yapmam için bana getirir. sizce müdürün kiziyla aramizda bir şeyler olsa müdür bana daha ilimli davranip banada arada izin verebilir mi?

edit: pardon küçültemiyorum kelimeleri iş işten geçti artik alayina büyük yazdim.


 
önce o capslock tuşunu kapa genç.

ayrıca kızıyla sevgili olunca sana daha fazla yüklenecektir.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (15.08.14 15:03:52 ~ 15:04:20) 
aksine, işini zorlaştırır.


  • pescador  (15.08.14 15:04:50) 
Vermez, daha sert davranır.


  • cakabo  (15.08.14 15:05:05) 
Müdürün + KayınPederin olur bu sefer daha çok siker belanı.


  • gece lampulu  (15.08.14 16:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.