[]

Pasaport Alma

Selamlar,

Pasaportumu yenileteceğim ama randevu alırken en erken gelecek pazartesiye gün veriyor.

Direk gitsem ve pasaportu uzatmak istiyorum desem randevun yok derler mi?

Yer : Antalya

 
Bazen ters birine denk geliyorsun, diyorlar.

3 sene önce İstanbul'da acil pasaport çıkartmam gerekiyordu, şehir merkezine uzak sayılacak bir ilçe emniyet müdürlüğü'nü aradım, konuyu anlattım, gelin yardımcı oluruz dediler ve oldular.
  • cakabo  (15.08.14 14:46:50) 
Pasaport uzatmak diye bir sey yok artik yenisini cikartiyosun. Tenha bi yerse randevu sormazlar.


  • instant crush  (15.08.14 14:48:15) 
çok dert etmeyin biz acele acele dedik cuma günü başvurabildik ctesi öğleden önce pasaport elimizdeydi. pazartesi günü olsa yetişmeyecek bir durum yoksa kasmayın yani salı günü de elinize gelebilir.


  • ozdek  (15.08.14 14:56:42) 
Bursa'da randevu sistemi var ancak bu güne kadar her seferinde gidip numara aldım ve bekledim. randevusuz en fazla 1 saat bekledim, onda da ülke çapında sistem arızası vardı. Bursa'dan bahsediyorum.
sen randevu al, randevusuz da git, acil olduğundan geldim dersin...

  • cliquot  (15.08.14 15:41:08) 
Sağolun hacılar.Direk gittim, yarım saatte 10 yıllık çaktım.

Acelem yoktu da bugün aradan çıkarayım diyordum, iyi oldu...
  • Evocati  (15.08.14 17:01:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.