[]

eşim çok isteksiz ne yapmalıyım

15 gün sonra evliligimizin ilk yılını kutlayacagız ama bütün yıl boyunca kocanım isteksizliginden şikayetçiydim haftada birkez çok nadir iki defa ilişkiye girdigimiz oluyo sorun bendemi yoksa eşimdemi bir sorun var ama anlayamıyorum.
eşimde erken boşalma sorunu var ilk başta sorun ediyordum ama bunada alıştım evlendik bir kere boşanma taraftarı degilim çünkü. işi çok sitresli yorgun geliyo kabul ediyorum tv izlerken uyup kalıyo ama benimde işim çok sitresli o her istediginde ben hayır demiyorum ve evin finans işlerini ben idare ediyorum butun maaş bende toplanıp ben borçları ödüyorum
kışın ben ek olarak ögrencilere ingilizce dersi veriyorum ve cumartesileride işde çalışıyorum ama eşim çalışmıyo ve ek işde yapmıyo
Herşeyden önemlisi ya çocugumuz olmassa diye korkuyorum doktora gitmesini söylüyorum ama hiç oralı olmuyo ne yapmalıyım bana bir çözüm lütfen teşekürler.

 
evlilik duyurularını hatırlıyorum, çok üzüldüm böyle olmasına. karşına alıp konuşmanı öneririm eğer sorun olmayacaksa. güzel bir dille onu kırmadan sorunlarını anlat. sen dili deil ben dili kullan özelliklel, ben dili çok işe yarıyor bazı durumlarda.

inşallah düzelir her şey ve istediğin gibi bir evliliğe kavuşursun =)
  • fakyoras  (15.08.14 11:53:02) 
lutfen esinle dogru bir cift olup olmadiginizi anlayana kadar cocuk yapma. yani su durumda cocuk senin en son dusunmen gereken sey, once iliskinizi duzeltin.

bence karsina al acikca konus, cozmeye yanasmazsa da hayatinin en guzel yillarini boyle gecirme derim. evlendik bir kere diye bir sey yok, hayat senin hayatin.
  • lily briscoe  (15.08.14 12:02:02) 
@lily +1

eşinle konuş bu durumu. yatakta oyuncu ol, o istemeden sürekli tahrik et bir şekilde falan. erken boşalma sorunu olduğu için yeterince zevk almıyor olabilir, yine aynı sebepten sana haz veremediği için morali bozulmuş ve ilişkiden kaçınıyor falan olabilir. hatta çok büyük ihtimalle böyle bir şeydir. üzerine git, sevişe sevişe alışsın. hiç olmadı zorla doktora götür.
  • r_u_h  (15.08.14 12:04:57 ~ 12:08:53) 
herşeyden önemlisi dediğiniz için en önemli konuya cevap vereyim. çocuk yapmanın erken boşalmakla veya az/çok seks yapmakla fazla alakası yok. onu kafanıza takmayın. denemelere başlayıp 6-12 ay arası sonuç alamazsanız doktora gitmenizde fayda var, şu anda erken. tabii çocuk yapmaya niyet ettikten sonra birleşme sayısını arttırmanız hamilelik ihtimalini ciddi oranda arttıracaktır.


  • ezeriko  (15.08.14 12:15:32) 
Eşim çok iyi bir insan herşeyden önemlisi çok sabırlı bir dedigimi iki etmez bana ev işlerinde çok yardımcı oluyo ailenin tek çocugu oldugu için her işe o koşmak zorunda kalıyo, uzun boylu biraz kilolu (ben kilosunada çok takıyorum) ve ayrıca çok yakışıklı bakan bir daha bakıyo (kesinlikle kıskanmıyorum)ama herşey güzellik degil. özellikle benim aileme çok saygılı herkezin baştacı tek sorunumuz yatak odası oda evliligin ana merkezi tabi, ama bu onu o kadar önemsemiyo sorun etmiyo ben sürekli içime atıyorum geçicek diyo ümit ediyorum :(


  • kardelen16  (15.08.14 12:35:29 ~ 12:37:03) 
evlilik cinsellik üzerine kurulan bir kurumdur, cinsel hayatınız evlilikte herşeyden önce gelir.

yoksa hiçbir şeyden mutlu olamazsınız, anladığımız kadarıyla cinsellik hariç herşey yolunda. korkmayın profosyonel destek alın, evliliğinizi rayına oturtmadan da çocuk yapmayın nolur.

eşiniz de sorunların çözüme kavuşması için adım atarsa problemleri çözer ikiniz de mutlu olursunuz. yok çözüme yanaşmaz, hatta sorun olduğunu bile kabul etmezse boşanmayı düşüneceksiniz yapacak başka çareniz yok.

böyle durumlarda ahlaksız kadınlar eşlerini aldatıp cinsel haz meselesini çözüyorlar, ahlaklı kadınlar da mutsuzluğa mahkum ediyorlar kendilerini.

yazık değil mi?
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (15.08.14 12:42:50) 
hayat böyle geçmez bacım. mutlaka doktora gitsin. -elbette çirkinleşmeden ama- yalvarın, ayrılmakla tehdit edin, ama bi şekilde, doktora gitmeye ikna edin kocanızı.


  • nereye bu gidis  (15.08.14 12:43:40) 
yazıdaki tek dikkat çeken şey bu Türkçe ile nasıl ingilizce dersi verdiğin sorunsalı.


  • hkku  (15.08.14 13:09:15) 
uzun bir dönem yurtdışında yaşadığım için biraz bozuk olabir ayrıca işdede sürekli ingilizce konuştugum için pratik yapamıyorum ama ilk defa bozuk oldugunu söyleyen kişisiniz. düzeltmek için türkçe kitaplar çok okuyorum ama henüz pek faydası olmamış demekki.


  • kardelen16  (15.08.14 13:31:45) 
çoçuğun en son düşünmen gereken konu olduğuna şiddetle katılıyorum.istemek elbetteki hakkın ancak önce eşinle karşılıklı konuşup mevcut sorununu çözmelisin.
tatile çıkma imkanınız varsa stressiz,kafanızın rahat olduğu bir ortamda gidişatı gözlemleyin.Ve aklın yolu birdir hayat böyle devam etmez birinci senesinde bu sorunları yaşıyorsanız devamı pek içaçıcı değil.

  • nanelimonportakal  (15.08.14 13:44:17) 
bu türden şikayetleri sık duymaya başladık.
acaba evlilikten asıl korkması gereken kadınlar mı yoksa?

  • titiraprap  (15.08.14 13:55:05) 
Bir erkek olarak esinizin yaptigi pek bir sey yok anlattiklarinizdan anladigim. Isinden dolayi kendisini insani anlamda hayattan soyutlamis anlasilan. Paylasimlariniz ne boyutta, birlikte ne kadar zaman geciriyorsunuz? Hobisel seyler yapiyor musunuz? Cinsellil disinda her sey normal mi yani? Bunlari sorgulayin. Duruma gore icinden cikilamayacak bir durumsa cift terapisti oneririm. Sizin yapacaginiz sey su; Oncelikle ona erkek oldugunu hissettirin. Birakin mali isleri o yurutsun.siz yemek yapin ve bir kadinin yapmasi gerekenler disinda bir sey yapmayin. Sanki bir es degil de anne gibi bir rolunuz olusmaya baslamis iliskide. Ona cok sefkatli yaklasmayin, sevisirken dahi geregince sert olun ve onu kiskirtin. Olayi cinsel birlesme boyutuna hemen tasimayin, gerekirse onu kiskirttiktan sonra kacin ve pesinizden gelmesini saglayin. Oyunlarin boyutu size kalmis artik. Umarim duzelir iliskiniz daha da bozulmadan. Cocuk konusunda da sakin acele etmeyin cunku benzer durum bir yakinimin basina geldi ve suan 2 cocukla bosandilar. Erkekler cinsel yetersizliklerini tahmininizden fazla problem yaparlar ve hic beklemediginiz sonuclar dogabilir. Dikkatli olun ve dengeli olun.


  • fuckerlove  (15.08.14 14:23:05) 
hkku +1

arkadaşımın eşiyle de benzer problemleri vardı. erkeğin hormon seviyeleri bildiğim kadarıyla düşük çıktı. uygun tedavi yöntemiyle bu problemi çözebilirsiniz. doktora gitmeniz şart, evet.
  • dessy  (15.08.14 14:29:35) 
başka biri olmasın hayatında?
ps. kötü kalpli mode on.

  • ravenudon  (15.08.14 14:51:31) 
Maddi sıkıntınız var mı? Ödeyemediğiniz borçlar, yüksek meblağda ev kredisi vs. Bu tür sorunlar erkeklerde isteksizlik yaratır.


  • cezzar dede  (16.08.14 23:20:31) 
hafta da 2 az mı ?


  • fallthepieces  (17.08.14 13:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.